Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της για τα θρησκευτικά

Η Σία Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι πα...

Τι δήλωσε σήμερα στο MEGA

Η πατρινή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, μετά την διάσταση που πήραν οι δηλώσεις της για την απλοποίηση της διαδικασίας απαλλλαγής παρακολούθησης από όποιον μαθητή το επιθυμεί της παρακολούθησης των θρησκευτικών, αναδιπλώνεται. Υπενθυμίζουμε την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας και ειδικότερα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά της χαρακτηριστικά αναφέρει: "Δεν μπορεί να μιλήσει κανένας σε αυτή τη χώρα, να πει μια κουβέντα, παραποιείται εντελώς. Ότι έχω δηλώσει, ήταν απάντηση σ' έναν ακροατή του ραδιοφώνου Κόκκινου, που συζητούσαμε για άλλο θέμα, για την παιδεία αλλά για άλλο θέμα, διαμαρτυρία, και απάντησα σε αυτό. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δε φτάνει, τα κενά, και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία" ήταν η απάντηση της κ.  Αναγνωστοπούλου όταν ρωτήθηκε σχετικά στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ιερώνυμος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αρχικές δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού έκανε λόγο για «ανοησίες κάποιας κυρίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις