Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζόρτζιο Αρμάνι:"Να είσαι gay, δεν χρειάζεται να ντύνεσαι και έτσι"

Τζόρτζιο Αρμάνι:"Να είσαι gay, δεν ...

Ο ανθρωπος όλων των εποχών ασκεί κριτική και στις αισθητικές επεμβάσεις, στους μυώδεις άνδρες και στον Μπερλουσκόνι

Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι ο 80χρονος, διάσημος σχεδιαστής μόδας και δισεκατομμυριούχος άσκησε κριτική στο τρόπο που κάποιοι gay άνδρες επιλέγουν να ντύνονται και έδωσε μερικές συμβουλές για το ανδρικό ντύσιμο.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Sunday Magazine είπε: «Ένας ομοφυλόφιλος άνδρας είναι άνδρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται σαν ομοφυλόφιλος», δήλωσε προσθέτοντας πως όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται ακραία τότε «είναι σαν να φωνάζεις "α, δες είμαι γκέι" – Αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα. Ένας άνδρας πρέπει να είναι άνδρας"

Οι δηλώσεις και στο twitter δεν έμειναν φυσικά από τους χρήστες ασχολίαστη και υπήρχαν πολλές αντιδράσεις

Στην ίδια συνέντευξη ο 80χρονος Ιταλός σχεδιαστής εξέφρασε και την αντίθεσή του για  επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής χαρακτηρίζοντας τες ως «ανοησία».

«Προτιμώ να κοιτάζω μία φυσική γυναίκα» επεσήμανε ο Αρμάνι, εξηγώντας ότι «Μία γυναίκα θα έπρεπε να έχει το θάρρος να γερνάει και να μην κάνει τα πάντα για να δείχνει πιο νέα».

Παρόμοια άποψη εξέφρασε και για τους υπερβολικά μυώδεις άντρες: «Δε μου αρέσει ένα υπερβολικά μυώδες αγόρι. Δε μου αρέσει το υπερβολικό γυμναστήριο. Μου αρέσει κάποιος που είναι υγιής, που φροντίζει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί πολύ τους μύες του».

Μάλιστα Ο σχεδιαστής που έχει γίνει γνωστός για την ειλικρινή φύση του. Πρόσφατα αποκάλεσαι την Madonna " δύσκολη " και δήλωσε οργισμένος με την συντάκτρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour αποκαλώντας την « αντιεπαγγελματική» για το γεγονός του ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί στην επίδειξη του στο Μιλάνο την Εβδομάδα Μόδας του Φεβρουαρίου.

Τέλος, εκδήλωσε την δυσαρέσκεια του για το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας: «Δεν αντέχω τον Μπερλουσκόνι. Όσα κάνει τα βρίσκω χυδαία. Ο τρόπος που μιλάει και οι γυναίκες του».

 

Πηγή:the Sunday times

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight