Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το thebest.gr παρουσίασε το Achaia Taste -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 Το thebest.gr παρουσίασε το Achaia Tast...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η παρουσίαση έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες της περιοχής

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων παρουσίασε το thebest.gr στο επιμελητήριο Αχαΐας το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αχαΐα.

 

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας της ΛΟΥΞ, οι Νίκος και Φοίβος Καρακίτσος του ΧΕΛΜΟΥ και των σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ, οι ποτοποιοί Νίκος Πιλαβάς, Χαρά Λουκάτου, Γιώργος Τζούδας, Γιώργος Χάχαλης, ο Σοφοκλής Μπίτας των "Μύλων Αχαΐας",  οι οινοποιοί Παναγιώτης Κούκος, Γιάννης Μανέτας, Γιώργος Δημακόπουλος, Χρήστος Κολυπέρας, Παναγιώτης Φραντζής, εκρόσωπος της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταρισμών, ο Σπύρος Σκιαδαρέσης της ομώνυμης λουκουμοποιίας, o επιχειρηματίας Μιχάλης Γαβριηλόπουλος, ο Δημήτρης Σκέντζος του Μελισότοπου, ο Βασίλης Παπανδρέου με τα προϊόντα ζύμης, ο Αλέξανδρος Κετσογιάν των πατρινών καφέδων και πολλοί ακόμα παραγωγοί.

Το παρών έδωσαν επίσης: ο επιχειρηματίας Χριστόφορος Πετρής, ο π. βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ο π. αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, ο π. δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης και ακόμη οι: Μανώλης Καρατζάς, Βασίλης Πράπας, Χρήστος Μάνθος, Τρύφωνας Παχής, Νίκος Ανδρουτσέλης, Θόδωρος Μιχαήλ, Όλγα Ματσάγγα.

Ο διευθυντής του thebest.gr Νάσος Νασόσουλος αναφέρθηκε καταρχήν στα στοιχεία που καθιστούν το thebest.gr το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό πόρταλ της ελληνικής περιφέρειας και κατέληξε "είναι μια υγιής επιχείρηση χάρη στη εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει οι επιχειρηματίες της περιοχής που προβάλλουν την δουλειά τους μέσα από αυτή".

Σκοπός λοιπόν της πρωτοβουλίας όπως υπογράμμισε ο κ. Νασόπουλος είναι να ενισχυθούν οι τοπικές επιχειρήσεις.

Στην συνέχεια ο εμπορικός διευθυντής του thebest.gr Πέτρος Ψωμάς παρουσίασε αναλυτικά αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής των Αχαϊκών προϊόντων. Τόνισε τους σκοπούς αλλά και τις δράσεις του προγράμματος.

Ανάμεσα στις δράσεις ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν η δημιουργία του πρώτου site προβολής και προώθησης αποκλειστικά Αχαϊκών προϊόντων, η δημιουργία e-shop για την πώληση των προϊόντων, η διοργάνωση εκθέσεων Αχαϊκών προϊόντων κ.α.

Ο ίδιος τόνισε οτι πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και να πούμε "οχι" σε κριτήρια ιεράρχισης.

 

Ο περιφερειάρχης Αχαΐας Απόστολος Κατσιφάρας που βρέθηκε στην εκδήλωση δεν παρέλειψε να συγχαρεί για αυτή την πρωτοβουλία το thebest.gr το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει ξεπεράσει όχι μόνο τα τοπικά σύνροα, αλλά και τα ελληνικά, και τόνισε ότι  η Περιφέρεια θα υποστηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αποτελούν απάντηση στην εθνική πρόκληση που αντιμετωπίζουμε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πώς έχει έρθει η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις καθώς οι Έλληνες μόνο όταν λειτούργησαν ομαδικά κατάφεραν να διαπρέψουν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας επισήμανε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορούν να προχωρήσουν μόνο όταν παίρνονται από ιδιώτες και υπόλοιποι φορείς να τις ενισχύουν, καθώς έτσι υπάρχουν τα εχέγγυα ότι θα έχουν συνέχεια και μέλλον.

Ανέφερε ότι μια τέτοια πρωτοβουλία που έχει πάρει ένα μέσο ενημέρωσης όπως το thebest.gr είναι καταδικασμένη να πετύχει.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Καρακίτσος έδωσε έμφαση στο ότι πρέπει να αναδειχθεί η περιοχή, η ιστορία και τα προϊόντα της.

Μίλησε επίσης για το πόσο σημαντικό είναι οι Έλληνες να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα και να στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Στο τέλος της εκδήλωσης προέκυψε συζήτηση αλλά και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα. Πρόκειται από την πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων του thebest.gr για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις