Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι περιλαμβάνει η πρωτοβουλία του thebest.gr για την ανάδειξη και προώθηση των Αχαϊκών προϊόντων

Τι περιλαμβάνει η πρωτοβουλία του thebes...

Παρουσίαση του προγράμματος την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το thebest.gr για την προώθηση, προβολή και τοποθέτηση των Αχαϊκών προϊόντων σε νέα σημεία πώλησης  είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεκινάει από την καταγραφή των Αχαιών παραγωγών και των Αχαϊκών επιχειρήσεων και καταλήγει στην τοποθέτηση των προϊόντων σε νέα σημεία πώλησης.

Οι άνθρωποι του thebest.gr, που εδρεύει στην Αχαΐα, έχουμε κατανοήσει ότι, και η πρόοδος της δικής μας δουλειάς εξαρτάται άμεσα από την πρόοδο των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών, αλλά και των υπολοίπων πολιτών της περιοχής μας.

Αν το thebest.gr είναι μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση, το οφείλει στις δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες που το διαβάζουν καθημερινά, αλλά και στις εκατοντάδες επιχειρήσεις που το εμπιστεύονται για την προβολή τους.

Σε όλο αυτό τον κόσμο, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα του, είτε αναδεικνύοντας τα θέματα που τον απασχολούν, είτε αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία, θα στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με αυτό το σκεπτικό, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τα Αχαϊκά προϊόντα, που περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Καταγραφή των προϊόντων, των παραγωγών και των Επιχειρήσεων και συνεχής επικαιροποίηση της λίστας με νέους παραγωγούς και επιχειρηματίες.
  • Ανάδειξη των Αχαϊκών προϊόντων μέσω προγραμμάτων προβολής αλλά και συμμετοχής σε μεγάλες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών.
  • Εύρεση νέων σημείων πώλησης και διαμεσολάβηση για ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ παραγωγών-επιχειρήσεων και ιδιοκτητών καταστημάτων πώλησης.
  • Δημιουργία του πρώτου e-shop από το οποίο θα πωλούνται σε όλο τον κόσμο, μόνον Αχαϊκά προϊόντα.
  • Ενημέρωση των παραγωγών και Επιχειρήσεων για προγράμματα ενίσχυσής τους ή για θέματα που τους αφορούν.

Αυτό το πρόγραμμα θα παρουσιάσουμε αύριο Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Δεν διοργανώνουμε μια τυπική εκδήλωση δημοσίων σχέσεων.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία για μια ουσιαστική και δημιουργική συνάντηση, στην οποία θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας και θέλουμε να ακούσουμε απόψεις, παρατηρήσεις και ιδέες για να το βελτιώσουμε και να το υλοποιήσουμε μαζί με τους Αχαιούς παραγωγούς, επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες και κριτική. Και φυσικά δεν αγνοούμε ότι ήδη, πριν από εμάς, κάποιοι έχουν επιχειρήσει να ανοίξουν το δρόμο της ανάδειξης των Αχαϊκών προϊόντων, όπως η οικογένεια Καρακίτσου με τα super markets ΚΡΟΝΟΣ, αλλά και το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τις πρωτοβουλίες που κατά καιρούς έχουν αναλάβει. Ερχόμαστε να προσθέσουμε και τις δικές μας δυνάμεις, ευελπιστώντας ότι θα συμβάλλουμε σε ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2610 622406, 6956672688 ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected].


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις