Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ.Αχαΐα: Θόρυβος και κυκλοφοριακό από τη διέλευση φορτηγών με αδρανή υλικά - Περνάνε μέσα από το κέντρο και χωριά του Δήμου

Δυτ.Αχαΐα: Θόρυβος και κυκλοφοριακό από ...

Την ανάγκη να γίνεται διέλευση μόνο μέσω του δρόμου Άραξος - Λάππα επισημαίνει ο Δήμαρχος

Όχληση λόγω θορύβου, κυκλοφοριακό κι επικινδυνότητα λόγω στενότητας αρκετών δρόμων. Φορτηγά που μεταφέρουν αδρανή υλικά από το λατομείο του Αράξου, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου,διέρχονται από τις 4 τα ξημερώματα μέσα από το κέντρο της Κάτω Αχαΐας, τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, και τη Λακόπετρα, με αποτέλεσμα ο θόρυβος να ‘ξεσηκώνει» τους κατοίκους, ενώ τις μεσημβρινές ώρες παρατηρείται σε κάποιες περιπτώσει επιβάρυνση της κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα λόγω της στενότηταςε των δρόμων υπάρχει επικινδυνότητα. Δεδομένου ότι στην «καρδιά» των χωριών κατοικούν παιδιά και ηλικιωμένοι που διασχίζουν τους δρόμους.

Όπως επισημαίνει ο κ. Νικολάου το Δημοτικό Συμβούλιο έχιε πάρει παόφαση με την οποία απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών με αδρανή με΄σα από την έδρα του Δήμου και τα χωριά, παρά μόνο από τον δρόμο που έχει κατασκευαστεί γι αυτό το σκοπό  Άραξος – Λάππα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Παρατείνουν τη λειτουργία των λατομείων Αράξου μέχρι το 2020!"

 

Διονύσης Γκοτσούλιας: Ανοιχτή επιστολή στους Βουλευτές Αχαϊας

Άραξος: Ξεκίνησαν οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη – Αιτήματα και για σύνδεση με την Κρήτη – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την άφιξη του πρώτου αεροπλάνου

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις