Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν τα κορίτσια στην Πάτρα φτιάχνουν ...για καλό σκοπό

Όταν τα κορίτσια στην Πάτρα φτιάχνουν  ....

Η γυναικεία χειροποίητη δημιουργικότητα σε τουλάχιστον τέσσερα events ετησίως.

Μια ιδέα της Βιβιάνας Σκιαδαρέσης, πριν από τρία χρόνια, έγινε θεσμός και έκτοτε συγκεντρώνει την Πατρινή γυναικεία χειροποίητη δημιουργικότητα σε τουλάχιστον τέσσερα events ετησίως.

Ο λόγος για «Τα κορίτσια φτιάχνουν» την ομάδα γνωστών Πατρινών γυναικών, με κοινό παρανομαστή το γεγονός ότι όλες φτιάχνουν υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες, είτε πρόκειται για γλυκά, μάφινς και σπιτικές λεμονάδες, είτε για χειροποίητα σαπούνια, είτε για κεντημένα μαξιλάρια, ή κοσμήματα, διακοσμητικά και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η δεύτερη κοινή συνισταμένη είναι η διάθεση για προσφορά γι αυτό και τα μπαζάρ που διοργανώνονται έχουν πάντα κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Το ραντεβού των κοριτσιών δίνεται στο φιλόξενο Libido της Veso Mare. όπως και το πρόσφατο μπαζάρ τους που ενίσχυσε την «Φωλιά του παιδιού».

Επιπλέον πρόσφατα οι δημιουργίες των κοριτσιών απέκτησαν μόνιμη στέγη πάλι με πρωτοβουλία της Βιβιάνας Σκιαδαρέση και της αδελφής της Χριστίνας. Πρόκειται για το κατάστημα «Tabitha’s girls» που περιλαμβάνει handmade gifts, όπως κούκλες, παιδικά ρούχα, πασχαλινά διακοσμητικά, στεφάνια, παιδικά αξεσουάρ και παιχνίδια, μπλούζες γυναικείες, είδη σπιτιού.

Στη φωτ. του Νίκου Ψαθογιαννάκη οι: Χρύσα Στεφανίδη, Αρχοντούλα Λυκούδη, Ελισάβετ Λυκούδη, Χαρά Λαμπροπούλου, Ριάνα Παπαχριστοπούλου, Γιωργία Γαλιατσάτου, Κατερίνα Καμίση, Αγγέλα Μαυροειδή και Βιβιάνα Σκιαδαρέση.

Περισσότερα στο περιοδικό Best.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight