Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Ρήγος & Άγγελος Παναγόπουλος: Ένα πετυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο με αγάπη για την Πάτρα

Κωνσταντίνος Ρήγος & Άγγελος Παναγόπ...

Η συνεργασία τους μετρά ήδη αρκετά χρόνια

Η συνεργασία τους προέκυψε με αφορμή μια εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στην Πάτρα πριν από χρόνια. Η πολύχρονη γνωριμία του Άγγελου Παναγόπουλου της γνωστής οικογένειας του ΡΕΜΕΝΤΖΟ με τον τραγουδιστή ο οποίος συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο τους έφερε κοντά.

Έκτοτε είναι αχώριστοι καθώς συνεργάζονται στενά σε όλα τα καλλιτεχνικά project του γνωστού χορογράφου. Ουσιαστικά έχει αναλάβει υποστήριξη και την ανάπτυξη σε ό,τι σχετίζεται με τον σκηνοθέτη.Τα social media, το casting, την συνεργασία στις πρόβες των παραστάσεων.  Πλέον ο Κωνσταντίνος Ρήγος θεωρείται «πολιτογραφημένος» Πατρινός καθώς επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη, έχει αποκτήσει καλούς φίλους και ακολουθεί τους ρυθμούς της.

Μαζί  έχουν συνεργαστεί σε θεατρικές παραστάσεις: («Κόκκινα Φανάρια», «Σεβάς Χανούμ»,«Caberet»,«Rocky Horror Show», «Έντα Γκάμπλερ») αλλά και σε πολλά βίντεο κλιπ τραγουδιστών με τους οποίους συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Στην Πάτρα έχουμε παρουσιάσει την «Σεβάς Χανούμ», το «Ντυμένοι Γυμνοί» από το Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ ενώ  σχεδιάζουν να ανέβει στην Πάτρα η «Έντα Γκάμπλερ» και η «Φρουτοπία».

Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Ρήγος στο παρελθόν συμμετείχε στην έκθεση "Oτι απομένει είναι μέλλον" και σε πολλές παραστάσεις αναλαμβάνοντας τις χορογραφίες όταν η Πάτρα ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα, ενώ αξέχαστο έχει μείνει το Vampire party, μια τεράστια παραγωγή, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Τάμτα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight