Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ανάστατοι οι καρναβαλιστές – Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης τους ανακοίνωσε πως θα φύγουν από τις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ

Πάτρα: Ανάστατοι οι καρναβαλιστές – Ο δή...

Η δημοτική Αρχή θα χρησιμοποιήσει το χώρο για κεντρικές αποθήκες του Δήμου

Την απόφαση της δημοτικής Αρχής της Πάτρας να χρησιμοποιήσει τους χώρους του πρώην ΑΣΟ ως κεντρικές αποθήκες του Δήμου, ανακοίνωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στους καρναβαλιστές οι οποίοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις για την κατασκευή αρμάτων.

Ο Κ. Πελετίδης, όπως πληροφορείται το thebest.gr, συνοδευμένος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά, επισκέφθηκε τον ΑΣΟ και μιλώντας με τους καρναβαλιστές τους ανακοίνωσε ότι μετά το καρναβάλι θα πρέπει να μετακομίσουν, σε άλλο χώρο, ο οποίος θα τους παραχωρηθεί από τον Δήμο.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους καρναβαλιστές και εξαιτίας του γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από το Πατρινό Καρναβάλι και ήδη αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ τους.

Καρναβαλιστές μιλώντας στο thebest.gr εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός ότι ο δήμαρχος επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να τους ανακοινώσει την απόφασή του και δήλωσαν πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει διάδοχη κοινά αποδεκτή λύση, τότε «θα μας βρει απέναντί του».

Ο χώρος των πρώην αποθηκών του ΑΣΟ χρησιμοποιείται από τα καρναβαλικά πληρώματα τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, ως εργαστήριο κατασκευής των αρμάτων τους.

Μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής Αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος, διαβεβαίωσε ότι η δημοτική Αρχή δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να βάλει απέναντι τους καρναβαλιστές και πως η όποια λύση μετεγκατάστασης επιλεγεί θα είναι με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η δημιουργία κεντρικών αποθηκών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της δημοτικής Αρχής, ώστε να μπει μια σειρά στη διαχείριση των υλικών και να γίνουν σεβαστά τα χρήματα που δίνουν οι Πατρινοί στο Δήμο.

Κάτι που θα επιτευχθεί με τη συγκέντρωση όλων των αποθηκών υλικών, που σήμερα είναι διάσπαρτες και τη λειτουργία ενός ενιαίου χώρου, ώστε ο Δήμος να είναι σε θέση να γνωρίζει τι υλικά και σε τι ποσότητες διατίθενται και που.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις