Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:Φρενίτιδα για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»-Προπωλήθηκαν ήδη 2.000 εισιτήρια

Πάτρα:Φρενίτιδα για τις «Πενήντα αποχρώσ...

Πρεμιέρα την Τσικνοπέμπτη για την ταινία

Η διεθνής φρενίτιδα για τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει φθάσει και στην Πάτρα με την ταινία να προβάλλεται ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου και τους φαν του μπεστ σέλλερ να έχουν ήδη σπεύσει να προμηθευτούν εισιτήριο. Ήδη υπάρχουν 2.100 κρατήσεις εισιτηρίων στην Πάτρα για το πρώτο τετραήμερο προβολής της ταινίας στα Ster Cinemas της Veso Mare.

Η ...φόρα της ταινίας δεν ανακόπτεται ούτε λόγω Τσικνοπέμπτης, η ιδιαίτερότητα της οποίας για την Πάτρα σήμαινε πολύ χαμηλή προσέλευση στις κινηματογραφικές αίθουσες άλλες χρονιές. Φέτος όμως όχι μόνο ήδη έχουν προπωληθεί 700 περίπου εισιτήρια για την πρώτη ημέρα προβολής που συμπίπτει με την Τσικνοπέμπτη, αλλά για τις ώρες αιχμής, όπως είναι οι νυχτερινές, τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Κι όλα αυτά ενώ θεωρείται σίγουρο πως στη Πάτρα λόγω Καρναβαλιού θα ...χαθούν εισιτήρια αυτή την περίοδο, τα οποία ωστόσο αναμένεται να αναπληρωθούν μετά το Καρναβάλι. Πάντως τα σ/μ αξεσουάρ είναι πολύ της μόδας φέτος στις καρναβαλικές μεταμφιέσεις λόγω της ταινίας.

Εξυπακούεται ότι οι κρατήσεις αφορούν κατά κύριο λόγο γυναικείο κοινό, αλλά και μεγαλύτερες σε ηλικία κυρίες, καθώς και κάποιες που πρώτη φορά αναμένεται να επισκεφθούν τον κινηματογράφο και ζητούσαν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι αίθουσες, πώς θα προμηθευτούν τα εισιτήρια κ.λπ.

Ιδιαίτερο ενδοαφέρον υπάρχει και για το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που αναμένεται η προσέλευση να περιλαμβάνει και πολλά ζευγάρια. Οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» θα προβληθούν σε 2 ίσως και 3 αίθουσες στην Πάτρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βιβλίου, κάτι ανάμεσα σε άρλεκιν και πορνό, έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες. Σκηνοθέτις της ταινίας είναι η Σαμ Τέιλορ Τζόνσον ενώ η ταινία ακολουθεί το βιβλίο ως προς τις έντονες ερωτικές σκηνές.

Ήδη αναμένεται και η συνέχεια της ταινίας.

Πρωταγωνιστεί η πρωτοεμφανιζόμενη Ντακότα Τζόνσον και οΤζέιμι Ντόρναν, ενώ το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει η Μπιγιόνσε.
Η σύνοψη του βιβλίου: «Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της — ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν... H Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight