Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταλήγει σε ναυάγιο η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ μετά τη δήλωση Παππά που έβαλε φωτιές- Αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr

Καταλήγει σε ναυάγιο η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας λένε στελέχη

Tέλος στα σενάρια συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι βάζει  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr η δήλωση Παππά ο οποίος, όπως λένε στελέχη της ΔΗΜΑΡ αντιμετώπισε τον Κουβέλη ως ένα σημαίνον πρόσωπο  και όχι ως πρόεδρο ενός κόμματος, προτείνοντάς του να λάβει μέρος σαν ένας απλός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με σταυρό προτίμησης και όχι στο Επικρατείας.

Το γεγονός έχει πυροδοτήσει μεγάλη ένταση και δυσαρέσκεια στη ΔΗΜΑΡ και πριν από λίγο έφτασε στο thebest.gr η πληροφορία ότι ο διάλογος για αναζήτηση κοινής γραμμής πλεύσης λαμβάνει τέλος καθώς δεν μπορεί πλέον σε καμία περίπτωση να υπάρξει πλειοψηφία εντός της ΔΗΜΑΡ για "ναι" στη  συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό αυτούς τους όρους.

Υπενθυμίζεται ότι  ο διεθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διευκρίνισε ότι ο Φώτης Κουβέλης θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια εκείνα που χρειάζονται σταυρό προτίμησης και όχι στο επικρατείας, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε επίσης ότι το όνομα του προσώπου που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί μετά τις εκλογές.

Οι δηλώσεις Παππά λειτούργησαν ως κόκκινο πανί για τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που πλέον εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος συνεργασίας και κάνουν λόγο για απαξίωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις