Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Οι κυνηγοί παρέδωσαν 600 κιλά αγριογούρουνου και άλλα τρόφιμα σε 150 άπορες οικογένειες

Πάτρα:Οι κυνηγοί παρέδωσαν 600 κιλά αγρι...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εν όψει της πρωτοχρονιάς διένειμε με την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολις Πατρών σε εκατόν πενήντα (150) άπορες πολύτεκνες οικογένειες, πακέτο τροφίμων το οποίο περιλάμβανε κρέας αγριόχοιρου, λάδι, ζυμαρικά, φρούτα, κρασί κ.α.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν 600 κιλά κρέας αγριογούρουνου, 700 κιλά λάδι, 400 κιλά ζυμαρικά, 800 κιλά φρούτα, αλεύρια, ζάχαρες, γάλατα, κρασί και αναψυκτικά.

Η κυνηγετική οικογένεια αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της προσπαθεί άλλη μια φορά μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο για πολλούς συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και για τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους να σταθεί δίπλα τους και να τους προσφέρει έστω και αυτή την μικρή βοήθεια που θα τους δώσει την δυνατότητα για ένα ιδιαίτερο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε τους κυνηγούς από όλη την Πελοποννήσου που συνέβαλαν να συγκεντρωθούν όλα τα ανωτέρω αγαθά από το υστέρημά τους, καθώς επίσης και τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες που δραστηριοποιήθηκαν σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις