Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη collection της Γαβριέλας Θάμπη

Η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη collecti...

Μια διαφορετική άποψη για το αντρικό και γυναικείο ντύσιμο

Εντυπωσιακή ήταν  η φωτογράφηση της χριστουγεννιάτικης collection της σχεδιάστριας Γαβριέλας Θάμπη για την σειρά των ρούχων «GABRIELLA by Gabriella Thampi» στην περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα.

Η ίδια θέλοντας να δώσει μια διαφορετική άποψη για το αντρικό και γυναίκειο ντύσιμο στο πλαίσιο των εορτών,  μας προτείνει πρωτότυπα stylish outfits με το συνδυασμό του prêt a porter και του sport glam για τις γυναίκες παρουσιάζοντας εντυπωσιακά ρούχα με βασικά στοιχεία, έντονα χρώματα, λαμπερές παγιέτες, κομψά παλτό και jacket.

Μουντές αποχρώσεις πράσινο σκούρο, γκρι και μωβ  να κυριαρχούν στο ανδρικό ντύσιμο εκκεντρικό  look με δερμάτινο παντελόνι & γιλέκο, casual chic προτάσεις συνδυασμένα με μοντέρνα jacket,

Η Γαβριέλα Θάμπη έχοντας ως προσωπική άποψη ότι το ντύσιμο και το προσωπικό στιλ του καθενός είναι κομμάτι έντονα συνυφασμένο με τον χαρακτήρα μας εξηγεί πως η μόδα είναι τρόπος  ζωής και σκέψης ,θεωρεί πως πηγή έμπνευσης μπορεί να αποτελέσουν τα πάντα στην ζωή μας, μια προσωπική εμπειρία, ένα ταξίδι, η φύση, ο κόσμος,  ακόμα και ο καιρός .

Η ίδια μας λέει πως η δική της πηγή έμπνευσης ήταν το τελευταίο ταξίδι της στο Λονδίνο παρακολουθώντας εκεί ένα σεμινάριο για την διαφορετικότητα που μπορεί να δεχτεί η μόδα και το ρούχο ανάλογα με τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε μια χώρα.

Την συλλογή της  μπορείτε να τη δείτε στην προσωπική της σελίδα στο facebook (facebook.com/gabriellafashiondesign) καθώς και άλλες δημιουργίες της ίδιας.

Εδώ βλέπουμε μια μικρή γεύση από την φωτογράφηση.

Η Γαβριέλλα Θάμπη, έχει ως προσωπική άποψη πως το ντύσιμο και το προσωπικό στυλ του καθενός, είναι κομμάτι έντονα συνυφασμένο με τον χαρακτήρα του

Η Γαβριέλλα Θάμπη, έχει ως προσωπική άπο...

Η Γαβριέλλα Θάμπη, έχει ως προσωπική άποψη πως το ντύσιμο και το προσωπικό στυλ του καθενός, είναι κομμάτι έντονα συνυφασμένο με τον χαρακτήρα του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight