Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το... αλαλούμ καλά κρατεί στον Πανηλειακό

Το... αλαλούμ καλά κρατεί στον Πανηλειακό

Επεισόδιο Φυντάνη - Λαμπρόπουλου!

Μόνο το αγωνιστικό δεν είναι στο προσκήνιο για τον Πανηλειακό. Στη σημερινή προπόνηση, την πρώτη μετά την επιστροφή του Ηλία Φυντάνη από την Αθήνα, υπήρξε επεισόδιο του ίδιου με τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Λαμπρόπουλο!

Η αιτία, βέβαια, ήταν η παρουσία του δεύτερου στη Συντριάδα και ενώ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» φέρεται να έχει πάρει τη διαβεβαίωση του Θανάση Παπαγεωργίου πως θα αποχωρήσει! Ο Φυντάνης του ζήτησε σε έντονο ύφος να αποχωρήσει, οι δύο άντρες λογομάχησαν και τελικά ο Λαμπρόπουλος έφυγε.

 

Το γεγονός ότι ο Λαμπρόπουλος συνεχίζει να δίνει το «παρών» στις προπονήσεις προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς, είτε δεν έχει ειδοποιηθεί σχετικά από τη διοίκηση, είτε η ΠΑΕ αγνόησε το αίτημα του Φυντάνη, ώστε να αποτελέσει παρελθόν. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά στο μέλλον του δεύτερου στον πάγκο είναι ανοικτά.

Σημειώνεται ότι ούτε την Τετάρτη (19/11) υπήρξε κάποια τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ, όπως φέρεται ότι είχε δεσμευτεί ο μεγαλομέτοχος στον Φυντάνη στη μεταξύ τους συνάντηση.

 

Πηφη: flnews.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports