Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφοδος αντιδημάρχων στην Πολιτεία για καταγραφή πάγιων στοιχείων-Ένταση με Κ. Αντζουλάτο - Ο Δήμος προχωρά σε ασφαλιστικά μέτρα

Πάτρα: Έφοδος αντιδημάρχων στην Πολιτεία...

Αναλυτική ανακοίνωση από την Μαιζώνος για το συμβάν

Έφοδος τριών αντιδημάρχων της Πάτρας, πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις της Πολιτείας.

Σκοπός, η καταγραφή των παγίων στοιχείων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις προκειμένου να διαπιοστωθεί αν ευσταθούν πληροφορίες που θέλουν τμήμα τους να έχει απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένταση, στη διάρκεια επικοινωνίας τους με τον Κώστα Αντζουλάτο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

"Mετά από δημοσιεύματα   που έκαναν λόγο για απομάκρυσνη παγίων στοιχείων  από τον Πολυχώρο Πολιτεία, ο οποίος ανήκει στον Δήμο Πατρεών, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων κκ. Γιώργος  Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας και Παναγιώτης Βαφέας, συνοδευόμενοι από τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Πατρέων κ. Φαίδωνα Κουλούρη προσήλθαν στον χώρο και ζήτησαν από την υπέυθυνη κ. Φωτακοπούλου να ανοίξει τα κτίρια στους ιδιοκτήτες του χώρου προκειμένου να  διαπιστωθεί αν τα πάγια στοιχεία των ιδιοκτητών βρίσκονται στη θέση τους.

Η κ. Φωτακοπούλου αρνήθηκε πεισματικά.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Αντζουλάτο ο οποίος με πολύ έντονο τρόπο  αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στους ιδιοκτήτες του χώρου,  υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και όχι ο Δήμος και ότι οτιδήποτε υπάρχει εντός της Πολιτείας είναι προσωπική του περιουσία η οποία θα αφαιρεθεί αυτούσια με την εγκατάλειψη του μισθώματος από τον ίδιο.

Κατόπιν αυτών  ο Δήμος Πατρέων σήμερα δια του νομικού του συμβούλου προχωράει όλες τις νόμιμες ενέργειες, (ασφαλιστικά μέτρα και ό,τι άλλο προβλέπεται), προκειμένου να διασφαλιστεί αφενός  η δημοτική περιουσία, αφετέρου να διασφαλιστεί  ότι τα ποσά που χρωστάει η επιχείρηση στον Δήμο, τα οποία ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, θα εισπραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο.

Yπενθυμίζεται   ότι  ο Δήμος Πατρέων βρίσκεται επί 1,5 χρόνο σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία του κ. Αντζουλάτου για τα χρέη της προς τον Δήμο  και η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2013. Η πλευρά του κ. Αντζουλάτου ωστόσο κατάφερε να πάρει αναβολή για τα μέσα  Ιανουαρίου του 2014."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις