Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Διασώστες του ΕΕΣ στις έρευνες για τον 29χρονο - Πως εντοπίστηκε η σορός του

Πάτρα: Οι Διασώστες του ΕΕΣ στις έρευνες...

Σημαντική η συμβολή του Σώματος των εθελοντών

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μία διμοιρία αποτελούμενη από Διασώστες, Ναυαγοσώστες και προσωπικό Πρώτων Βοηθειών καθώς και τρία υπηρεσιακά οχήματα, στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ο οποίος έπεσε τις πρωινές ώρες από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου.

Οι έρευνες εντάθηκαν περιμετρικά της γέφυρας, στις περιοχές από τη Ρίζα έως τη Ναύπακτο και από την περιοχή της πλαζ Πατρών έως και την περιοχή του Ψαθοπύργου.

Οι Διασώστες του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού εντόπισαν περί ώρα 19:30, ύστερα από συστηματικές έρευνες σε συνεργασία με το Λιμενικό Τμήμα του Ρίου, τον αγνοούμενο στα όρια της περιοχής των Αραχωβιτίκων.

Ακολούθως, στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του θύματος από βράχια και τη μεταφοράς του σε προσβάσιμο σημείο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, όπου και το παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Το γενικό συντονισμό της επιχείρησης  Έρευνας και Διάσωσης είχαν, η  Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών  Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών κα Ανδριάνα Φιλοπούλου καθώς και ο Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Διάσωσης κος Βασίλειος Ανδριόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις