Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα θα μεταχθεί για να απολογηθεί ο Θ. Δήμου για τις ληστείες σε "Μετρο" και "Alpha Bank"-Άφαντος ο Βαρβαρέσος

Στην Πάτρα θα μεταχθεί για να απολογηθεί...

Διαβιβάστηκαν τα σχετικά εντάλματα στην Εισαγγελία Αθηνών

Στην Εισαγγελία Αθηνών διαβιβάστηκαν ήδη από την Πάτρα, τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Θέμη Δήμου για τις δύο ληστείες για τις οποίες ο συλληφθείς κατηγορείται οτι διέπραξε μαζί με τον Δ. Βαρβαρέσο στην περιοχή.

Πρόκειται για τις ληστείες στο κατάστημα "Μετρο" στην Ακτή Δυμαίων και της Alpha Bank στο Ρίο, τις οποίες οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει. Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις αντίστοιχες δικογραφίες, Δήμου και Βαρβαρέσος κατηγορούνται για τη διάπραξη των δύο συγκεκριμένων ληστειών και γι' αυτές ο Θ. Δήμου που συνελήφθη στην Αθήνα θα μεταχθεί στην Πάτρα για να απολογηθεί.

Όσο για τον Βαρβαρέσο, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, μετά την επιχείρηση στην καφετέρια του Χαλάνδρίου και αναζητείται.

Σε σχέση με την μεταγωγή του Δήμου στην Πάτρα, αστυνομικές πηγές ανάφεραν στο thebest.gr οτι αναμένεται να γίνει μετά την προφυλάκισή του για τις υπόλοιπες ληστείες που κατηγορείται ότι διέπραξε στην Αττική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις