Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άδωνις τινάζει στον αέρα την παραχώρηση της λιμενικής ζώνης στο Δήμο

Ο Άδωνις τινάζει στον αέρα την παραχώρησ...

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι το Μνημόνιο δεν είναι δεσμευτικό

Στον αέρα τινάζει, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, τη συμφωνία παραχώρησης του παράκτιου μετώπου της Πάτρας, που υπέγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με την προηγούμενη δημοτική Αρχή. Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα, δηλώνει δεν μπορεί να δοθούν στην πόλη τα 3,5 χιλιόμετρα που προβλεπόταν να παραχωρηθούν από το Μνημόνιο!

Ο υφυπουργός μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ωμέγα» και το δημοσιογράφο Γιώργο Πλη, επί της ουσίας ακύρωσε τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ της κυβέρνησης Παπανδρέου και του Δήμου Πατρέων για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στην πόλη, χαρακτηρίζοντας το σχετικό Μνημόνιο ως ένα κείμενο καλών προθέσεων!

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε διατεθειμένος να προχωρήσει τη διαδικασία, με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δυο μερών, η οποία θα έχει κατά τον υφυπουργό, ουσιαστική αξία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε μάλιστα, ότι δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν και τα 3,5 χιλιόμετρα παράκτιου μετώπου στην πόλη, επικαλούμενος σχετικές εισηγήσεις των υπηρεσιών του Υπουργείου του.

Για το θέμα ο υφυπουργός έχει καλέσει σήμερα στο γραφείο του, τα στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, ενώ δήλωσε διατεθειμένος να συναντηθεί και με τον Δήμο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις