Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κυκλοφόρησε το νέο άρωμα της Beyonce

Κυκλοφόρησε το νέο άρωμα της Beyonce

Η Beyonce εμπνεύστηκε από τη Sasha Fierce, το alter ego της και δημιούργησε το άρωμα της, το Pulse

H Beyonce, σε συνεργασία με την εταιρεία Coty δημιούργησε το καινούριο της άρωμα, το Pulse που αντιπροσωπεύει τον παλμό που έχει η τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή.. Το ίδιο τα άρωμα είναι δροσερό, λουλουδάτο και είναι αφιερωμένο στην ορχιδέα, το αγαπημένο λουλούδι της Beyonce.

Στις νότες κορυφής συναντάμε αχλάδι, περγαμόντο και λικέρ Blue Curacao, στην καρδιά του αρώματος υπάρχει Bluebird ορχιδέα, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε άρωμα μαζί με παιώνια και γιασεμί. Τέλος, στη βάση του βρίσκουμε βανίλια Μαδαγασκάρης, musk και πολύτιμα ξύλα. Η μύτη που ένωσε αυτά τα συστατικά για να δημιουργηθεί το Pulse είναι ο Bruno Jovanovic.

Το μπουκάλι του μοιάζει σαν να είναι ανάποδα με τον περίεργο σχεδιασμό του. Η ίδια η Beyoncé, -έγκυος πια- έχει πει ότι αυτό το άρωμα το έχει σχεδιάσει για το alter ego της, την Sasha Fierce. Όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή, όπως έχει πει, γίνεται μία άλλη περσόνα, η Sasha Fierce, και αυτή τη βοήθησε να έχει έμπνευση.

«Ήθελα να εκφράσω τον αισθησιασμό που κρύβει κάθε γυναίκα και να κάνω κάθε γυναίκα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και να αισθάνεται ότι μπορεί να έχει όλους τους άντρες» εξήγησε η Beyonce.

Πλέον είναι businesswoman! Έχοντας και το House of Dereon, τη γυναικεία σειρά ρούχων, λέει «Πιστεύω ότι οι γυναίκες είμαστε επιχειρηματίες. Έχουμε γνώμη, και είμαστε δυνατές. Είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να εκφραστώ με τη μόδα και τα αρώματα μου, όπου μπορώ να συμπεριλάβω κάτι πιο σικ και μοντέρνο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View