Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To "φαρμάκι" της Θρασκιά για Μπουλέ- Πάτρα

To "φαρμάκι" της Θρασκιά για Μ...

Αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη μεγάλου καναλιού

Μπορεί πρόσφατα να μάθαμε ότι η Ράνια Θρασκιά περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό, η παρουσιάστρια, όμως, μας είχε ακόμα μία έκπληξη... Όπως αποκαλύπτει, επιστρέφει στην τηλεόραση και, μάλιστα, στην απογευματινή ζώνη!

«Θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει», λέει η Ράνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», προσθέτοντας πως πρόκεται για μια νέα ιδέα.
Σύμφωνα με την ίδια, η εκπομπή που θα κάνει έχει πέσει στο τραπέζι από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε να προκαλέσει «θόρυβο» γύρω από το όνομά της.

Σχολιάζοντας το δίδυμο Μπουλέ - Πάτρα που την αντικατέστησε στην παρουσίαση του «Elatte», η Ράνια το ρίχνει το φαρμάκι της... «Τα νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός που έχει κάθε εκπομπή, ποιες εκπομπές δηλαδή προβάλλονται την ίδια ώρα και από ποια κανάλια, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα και στη διάθεση κάθε δημοσιογράφου. Όπως άλλωστε δεν κρύβεται το αν κάποιος παρουσιαστής έχει πάρει άδεια ή όχι, και είμαι βέβαιη ότι οι τηλεθεατές θυμούνται πολύ καλά ότι κάθε μέρα του περασμένου καλοκαιριού ήμουν συνεπής στο πρωινό μας ραντεβού, χωρίς να έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια μέχρι να τελειώσει η εκπομπή», αναφέρει.



«Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, ενημέρωσα τους ανθρώπους με τους οποίους συζητούσα για την νέα μου εκπομπή», συνεχίζει η παρουσιάστρια και μιλάει για την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Όπως λέει, θα ήθελε πολύ να κάνει κορίτσι, ούσα μητέρα ενός αγοριού, ωστόσο, το φύλο του παιδιού δεν έχει σημασία για εκείνη.

Όσο για το πώς δεν έμαθε κανείς το παραμικρό για την εγκυμοσύνη της εδώ και πέντε μήνες;



«Δεν ήταν το κύριο μέλημά μου να κρατηθεί μυστικό, απλά δεν το φώναξα και το εκμυστηρεύτηκα σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι, γιατί είχα πάλι μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλές εβδομάδες πήγαινα μόνο από το ένα δωμάτιο στο άλλο, η εικόνα μου δεν άλλαξε, αντιθέτως έχασα βάρος και όταν άρχισα να κυκλοφορώ δεν το καταλάβαινε κανένας. Τελικά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί η φουσκωμένη κοιλίτσα μου!», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight