Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Νούσης – Spoiler για «Άγιο Έρωτα»: Ο Ηλίας έρχεται κοντά με τη Σοφία

Γιώργος Νούσης – Spoiler για «Άγιο Έρωτα...

Τι είπα ο Γιώργος Νούσης, ο ψυχίατρος του «Άγιου έρωτα»

Ο Γιώργος Νούσης, ο ψυχίατρος του «Άγιου έρωτα» που έχει αναλάβει τη θεραπεία της Σοφίας, μίλησε στον Χάρη Χρονόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως λέει, μπαίνοντας στα γυρίσματα «βρήκα μια πολύ ωραία παρέα, πολύ ωραίους συντελεστές, πολύ ωραίους ηθοποιούς, ενδιαφέρον σενάριο».

Όταν διάβασε για το χαρακτήρα του Ηλία Δημάτου φοβήθηκε λίγο και εξηγεί: «είναι πολύ ειδική συνθήκη ένας ψυχίατρος στα sixties. Έχει πολλή δουλειά γιατί είναι δύσκολο να βρεις πληροφορίες. Είναι δύσκολο, επίσης, γιατί είναι και η εποχή που όταν κάτι είναι καινούργιο και αυτοί που το φέρνουν κάνουν λάθη».

 Καθώς εξελίσσεται η σειρά βλέπουμε τη Σοφία και τον Ηλία να έρχονται πιο κοντά… «υπάρχει μια προσωπική δική του ιστορία που τον κάνει να ξεχωρίζει αυτή την ασθενή. Να έρχεται πιο κοντά της και να παίρνει πιο προσωπικά το θέμα».

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς πιστεύει ότι οφείλεται στους ανθρώπους που την κάνουν, «οι άνθρωποι είναι εκείνοι που θα κάνουν κάτι να αξίζει. Αν καταθέσουν κάτι δικό τους, ο κόσμος θα το δει και θα το αναγνωρίσει».

Και ο ίδιος κάνει ψυχοθεραπεία επί χρόνια, όπως λέει, και του έχει προσφέρει πολλά εργαλεία σκέψης που είναι απαραίτητα στη σύγχρονη ζωή.

 Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

«Άγιος έρωτας», απόψε στις 22:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight
["\u0386\u03b3\u03b9\u03bf\u03c2 \u0388\u03c1\u03c9\u03c4\u03b1\u03c2","T\u03b7\u03bb\u03b5\u03bf\u03c0\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u03c3\u03b5\u03b9\u03c1\u03ac"]
824438
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Spotlight