Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το βολέ του τερματοφύλακα «κατέρριψε» έναν γλάρο- Ποδοσφαιριστής τον έσωσε με ΚΑΡΠΑ

Το βολέ του τερματοφύλακα «κατέρριψε» έν...

Μια άτυχη και “άσχημη” στιγμή σε ποδοσφαιρικό αγώνα, που όμως είχε αίσιο τέλος

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Τουρκία, ανάμεσα στην Μεβλανακαπί Γκιουζελχισάρ και την Ιστανμπούλ Γιουρντούμ Σπορ στην Κωνσταντινούπολη, με έναν γλάρο να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο μετά από βολέ τερματοφύλακα.

Ήταν το 22′ της αναμέτρησης, όταν ο τερματοφύλακας, Μουχάμετ Ουγιάνικ έκανε ένα βολέ, τη στιγμή που ένας άτυχος γλάρος περνούσε από τη σημείο. Η μπάλα βρήκε με μεγάλη δύναμη το πτηνό, που αμέσως έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής, Γκάνι Τσατάν έτρεξε στο σημείο και ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στο άτυχο πτηνό. Μετά από δίλεπτη προσπάθεια, ο γλάρος άρχισε να αναπνέει και να κουνάει τα πόδια του.

Μάλιστα Τσατάν μετέφερε το πτηνό εκτός αγωνιστικού χώρου και το έδωσε στο ιατρικό team, προκειμένου να του συνεχίσει τις πρώτες βοήθειες. Το πτηνό είχε υποστεί ζημιά στα φτερά και δεν μπορούσε να πετάξει, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο.

“Είδα ότι τα πόδια του ήταν προς τα επάνω και κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Δεν είχε τις αισθήσεις του. Μόλις είδα ότι τα μάτια του άνοιξαν, συνέχισα. Δεν είχα καμία εκπαίδευση” ήταν τα λόγια του Τσατάν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Κοινωνία
["\u03a0\u03bf\u03b4\u03cc\u03c3\u03c6\u03b1\u03b9\u03c1\u03bf","\u03a4\u03bf\u03c5\u03c1\u03ba\u03af\u03b1","\u03a0\u03bf\u03c5\u03bb\u03b9\u03ac"]
822085
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις