Ο βουλευτής Δράμας είχε τεθεί εκτός Κ.Ο. για ανάρµοστο σχόλιο εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επανεντάσσεται ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής.
Την εξέλιξη γνωστοποίησε στο Σώμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, διαβάζοντας σχετική επιστολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Δράμας είχε τεθεί εκτός Κ.Ο. για ανάρµοστο σχόλιο εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Όλα είχαν ξεκινήσει ενώ η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεχόταν επίπληξη από τον Νικήτα Κακλαμάνη για τον χρόνο της τοποθέτησής της τον Μάρτιο στη Βουλή. Ξαφνικά τότε, είχε παρέμβει ο -ξανά- «γαλάζιος» βουλευτής από τα έδρανα, φωνάζοντας απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».
Μετά τον σάλο που είχε προκληθεί, ο κ. Κυριαζίδης είχε ζητήσει συγγνώμη.
Καθοριστικές συνομιλίες για τη Λωρίδα της Γάζας- Το σχέδιο ειρήνης και οι όροι των δύο πλευρών
«Χάρτης φοροδιαφυγής»: «Πρωταθλήτρια» η Δυτική Ελλάδα- Τι αποκάλυψαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ\
Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Χρίστου Δήμα στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Πύργος
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












