Μεγάλη μάχη για τις γυναίκες της Εθνικής το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7, 12:35) κόντρα στις Αμερικανίδες
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών βρίσκεται στα ημιτελικά και το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7, 12:35) θ' αναμετρηθεί κόντρα στις ΗΠΑ για ένα εισιτήριο στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Το ματς των δύο ομάδων θ' ανοίξει το πρόγραμμα στην ημιτελική φάση των γυναικών. Η Εθνική πόλο βρίσκεται εκεί, μετά από μία... επική επικράτηση κόντρα στην Αυστραλία με σκορ 8-7, ενώ οι ΗΠΑ είναι εκεί έχοντας επικρατήσει της Ιαπωνίας στα προημιτελικά με σκορ 26-8.
Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλες Ελλάδα και ΗΠΑ ήταν στην πρώτη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Τότε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε με το ευρύ 20-7, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο.
Το πρόγραμμα των ημιτελικών
12:35 Ελλάδα - ΗΠΑ
15:45: Ουγγαρία - Ισπανία
Δύο μεγάλα ρεκόρ και 9 μετάλλια οι Αχαιοί στο πανελλήνιο παμπαίδων- ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο πατρινός ομοσπονδιακός προπονητής Σωτ. Ζήκος μιλά για το Ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













