Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ενωτική Κίνηση Πάτρας: Συναντήσεις σε δημοτικά διαμερίσματα της Πάτρας

Ενωτική Κίνηση Πάτρας: Συναντήσεις σε δη...

Απόψε στη Μεσσάτιδα

Συνάντηση των συμβούλων της «Ενωτικής Κίνησης Πάτρας» στις δημοτικές και τοπικές ενότητες της Μεσσάτιδος θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τρίτη 12-07-11) στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεσσάτιδος Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά διαμερίσματα και ο έλεγχος στην Δημοτική Αρχή.

Με αυτή την συνάντηση ολοκληρώνετε ο κύκλος τον επαφών που έχει ξεκινήσει η παράταξη το τελευταίο διάστημα με στελέχη της στις Δημοτικές Ενότητες Ρίου Παραλίας Βραχναιίκων και Μεσσάτιδος και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τα αντίστοιχα στελέχη των τεσσάρων διαμερισμάτων της Πάτρας.

Με την ολοκλήρωση των επαφών ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κατσικόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για την αποτίμηση της πορείας της Δημοτικής αρχής, μεταφέροντας παράλληλα τους προβληματισμούς τις επισημάνσεις τις προτάσεις και τις ανησυχίες της παράταξης μας, αλλά και των πολιτών της Πάτρας, για την πορεία των Δημοτικών θεμάτων το επόμενο διάστημα .

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις