Η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις προλαβαίνοντας επικίνδυνες καταστάσεις
Εuro 2024 - Αν και σε γενικές γραμμές Ιταλοί και Αλβανοί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν έδωσαν δικαιώματα στην κοινή τους παρουσία στο Ντόρτμουντ, η αλήθεια είναι ότι όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα (η σέντρα ήταν προγραμματισμένη στις 22:00) τόσο ανέβαινε κι η... ένταση.
Η γερμανική αστυνομία έχοντας αντιληφθεί τις περιέργες κινήσεις δύο μεγάλων ομάδων (μία από κάθε πλευρά) αρχικά παρενέβη σταματώντας 100 περίπου οπαδούς της Αλβανίας οι οποίοι κατευθύνονταν σε κοντινό εστιατόριο όπου βρίσκονταν οπαδοί της Ιταλίας.
Στους συγκριμένους έγινε σωματικός έλεγχος και ορισμένοι οδηγήθηκαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.
Την ίδια ώρα ωστόσο έγινε έφοδος και στο εστιατόριο των Ιταλών (προφανώς υπήρχαν πληροφορίες για ραντεβού) και μετά από έλεγχο βρέθηκαν μαχαίρια, μπαλακλάβες και αυτοσχέδιες βόμβες με αποτέλεσμα 67 άτομα συνολικά να οδηγηθούν στα κρατητήρια και αύριο θα βρεθούν ενώπιον της γερμανικής δικαιοσύνης.
Supercar έγινε παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Κέιτ Μίντλετον: Χαμογελαστή στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά τον καρκίνο
Πλαζ Πάτρας: Απογοητευτική εικόνα μετά από νυχτερινό πάρτυ στην παραλία...
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













