Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί στην κωμωδία δράσης «Wolfs» -Στις 20/9 στις αίθουσες

Οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί στ...

Αποτελεί τη νέα συνεργασία των βραβευμένων με Όσκαρ, γοητευτικών ηθοποιών μετά από 16 χρόνια από την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading»

Ο 60χρονος σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και ο 63χρονος γκριζομάλλης σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) είναι δύο μοναχικοί «λύκοι» που αναγκάζονται να συνεργαστούν αφού τους ανατίθεται η ίδια αποστολή στη νέα τους ταινία δράσης με τίτλο «Wolfs» των Sony Pictures Entertainment και Apple Original Films.

Η ταινία που θα βγει πρώτα στις αίθουσες με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2024, και κατόπιν στο Apple+, αποτελεί τη νέα συνεργασία των βραβευμένων με Όσκαρ, γοητευτικών ηθοποιών μετά από 16 χρόνια από την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading» όπου είχαν παίξει παρέα τελευταία φορά. Έχουν βέβαια δουλέψει μαζί και σε άλλες ταινίες όπως στα φιλμ του Στίβεν Σόντερμπεργκ “Η Συμμορία των 11 - Ocean's Eleven”, “Ocean's Twelve” και «Ocean's Thirteen» το 2007.

Στο πλευρό τους στο “Wolfs” συμπρωταγωνιστούν οι Όστιν Άμπραμς (Austin Abrams), Έιμι Ράιαν (Amy Ryan) και Πούρνα Τζαγκανάθαν (Poorna Jagannathan) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουάτς (Jon Watts).

Το «Wolfs» της Columbia Pictures θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσω της Sony Pictures. Οι George Clooney και Μπραντ Πιτ είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας μαζί με τους Grant Heslov, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Dianne McGunigle και Jon Watts.

Η ταινία όταν με το καλό βγει, την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture