Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Επαγγελματικών τάξεων- ΦΩΤΟ

Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες κατέκτησαν το...

Διοργάνωση του Δήμου Πατρέων αφιερωμένη στον Κώστα Δαβουρλή

Η ομάδα των Ελεύθερων Επαγγελματιών επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας με 4-2 της αντίστοιχης των Μηχανικών στον τελικό του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος εργαζομένων « =Κώστας Δαβουρλής», που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και κατέκτησε τον τίτλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Αποσκίτης, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και ένα ο Ανδριέλος, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Ξυπολιάς και Κ. Χριστόπουλος. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Νίκος Αποσκίτης.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: "Η ομάδα των μηχανικών ηττήθηκε με σκορ 4-2 ήταν κοντά στο σκορ είχε σημαντικές ευκαιρίες και πολύ καλή άμυνα (ειδικά τα αδέρφια Ασημακοπουλου Πολυβίου και ο Σκιαδάς) σταμάτησαν για αρκετή ώρα κάθε επιθετική προσπάθεια των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά λόγω δύο τραυματισμών βασικών παικτών στην άμυνα δεν άντεξε τελικά στην πίεση της αντίπαλης ομάδας. Η προσθήκη αυτής της νέας ομάδας  αναβαθμίζει το αγωνιστικό επίπεδο του θεσμού (Πρωτάθλημα Επαγγελματικών Τάξεων) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα πρωταθλήματα. MvP Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος (σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν οι υπόλοιποι βασικοί αμυντικοί βγήκαν λόγω τραυματισμών).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports