Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεύτερος θάνατος γυναίκας μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο πλαστικό χειρουργό

Πάτρα: Δεύτερος θάνατος γυναίκας μετά απ...

«Μας είπε ότι θα μας δώσουν λεφτά για να "κλείσουν το θέμα"», καταγγέλλει η κόρη της

Άλλη μια γυναίκα φαίνεται πως έχει χάσει τη ζωή της μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης με τον ίδιο γιατρό που είχε και η νεκρή κομμώτρια από την Πάτρα.

Η γυναίκα από την Κάρπαθο είχε απευθυνθεί στον συγκεκριμένο γιατρό για την επέμβαση τον Μάρτιο του 2020. Είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, εν μέσω κορωνοϊού, για να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση.

Μπήκε στο χειρουργείο, χωρίς να γνωρίζουν κάτι οι δικοί της, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εκπομπή TLive. Οι άνθρωποί της άρχισαν να την ψάχνουν και να παίρνουν τηλέφωνα σε νοσοκομεία. Όταν έφτασαν σε μεγάλη ιδιωτική κλινική πληροφορήθηκαν πως βρισκόταν εκεί, μετά από επέμβαση. Η γυναίκα παραπονιόταν πως πονάει, αλλά ο γιατρός της έδωσε εξιτήριο και την άδεια να ταξιδέψει πίσω στην Κάρπαθο.

Η γυναίκα ήταν γεμάτη μελανιές και φαίνεται πως ο πλαστικός χειρουργός τής είχε τρυπήσει το έντερο κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

«Μας είπε ότι θα μας δώσουν λεφτά για να "κλείσουν το θέμα"»
Οριστική απόφαση στη συγκεκριμένη απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Στην αγωγή που κατέθεσε η οικογένειά της κατά του γιατρού, αναφέρεται πως η γυναίκα πέθανε στις 21 Μαρτίου του 2020 στο νοσοκομείο της Ρόδου από πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου.

«Η μητέρα μου τον Μάρτη του 2020, πήγε να κάνει λιποαναρρόφηση, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος, θα έπρεπε να είχε αποτρέψει τη μητέρα μου 69 ετών να κάνει μια τέτοια επέμβαση, είχαμε κορονοϊό και ήταν και φυσιολογική στα κιλά της. Της έδωσαν εξιτήριο με 28 αιματοκρίτη και αδιαφόρησαν τελείως για την κατάστασή της».

«Δεν αμφισβητείται ούτε από τον γιατρό που έκανε την επέμβαση. Σαφέστατα και υπάρχει γνωμάτευση και η αιτία θανάτου είναι η διάτρηση του εντέρου. Και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας έχουν επιβεβαιώσει ότι η αιτία θανάτου ήταν ακριβώς αυτό», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ φουσκωμένη. Η κοιλιά της ήταν πρησμένη. Ήρθε ΕΚΑΒ πήγε τη μητέρα μου στη Ρόδο και αργότερα όταν ο πλαστικός με πήρε για να δει αν η μητέρα μου ήταν καλά, μου είπε ότι “μάλλον της έχω τρυπήσει το έντερο εγώ ο ίδιος”. Μου έδωσε τα στοιχεία της ασφαλιστικής του και μας είπε ότι θα μας δώσει λεφτά η ασφαλιστική εταιρεία αλλά και ο ίδιος για να “κλείσουν το θέμα”. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει 20.000».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις