Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για την hair stylist Χαρά Ιωαννίδη- Τι λέει στο thebest.gr o πρόεδρος του Σωματείου Κομμωτών Αχαΐας

Θρήνος για την hair stylist Χαρά Ιωαννίδ...
Μαρτάτος Tάκης

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Πάτρας και σε όλα τα κομμωτήρια και κουρεία συζητούσαν για το χαμό της

«Η Χαρά Ιωαννίδη ήταν μία εξαίρετη συνάδελφος πάντα με το χαμόγελο και καλή οικογενειάρχης, ένας ενεργός άνθρωπος, μία σωστή επαγγελματίας και μία καλλιτέχνης», με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στην συμπολίτισσα hair stylist Χαρά Ιωαννίδη που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια, ο πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Κομμωτών – Κομμωτριών ν. Αχαΐας, Κωσταντίνος Τσακριλής μιλώντας στο thebest.gr.

Μάλιστα έγινε και σχετική πένθιμη ανάρτηση στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, με τα εξής λόγια «θερμά συλλυπητήρια σε μία εξαίρετη συνάδελφο και καλό παράδεισο».

Ο κ. Τσακριλής μας είπε ακόμα πως η Χαρά Ιωαννίδη ήταν και δραστήριο μέλος του Συλλόγου και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες του. «Δυστυχώς έφυγε νωρίς, όλη η πόλη της Πάτρας πάγωσε ακούγοντας το δυσάρεστο νέο που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Σε όλα τα κουρεία και κομμωτήρια της πόλης συζητούσαμε το πρωί για τον ξαφνικό θάνατο της Χαράς», ανέφερε συγκλονισμένος στο thebest.gr ο κ. Τσακριλής, ο οποίος μας είπε ακόμα πως η Χαρά Ιωαννίδη πριν ανοίξει τη δική της επιχείρηση – κομμωτήριο που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί επί της Δημ. Γούναρη πριν την Αθανασίου Διάκου, είχε εργαστεί σε πολλά κομμωτήρια όπως της Κοραλίας (Κορίνας) Συνοδινού αλλά και του Σάκη Κλήρη.

Για ένα διάστημα η Χαρά Ιωαννίδη λειτουργούσε το κομμωτήριο της επί της οδού Καραϊσκάκη μεταξύ της Φιλοποίμενος και της Βότση ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε επί της Δημ. Γούναρη.

Άνθρωπος ευγενής, καλή γνώστρια ενός καλού και κομψού χτενίσματος και κουρέματος, είχε πιστές πελάτισσες και πελάτες όλων μάλιστα των ηλικιών.

Επίσης όπως είπε και ο κ. Τσακριλής, η εκλιπούσα ήταν και μία καλή και δοτική οικογενειάρχης. Η Χαρά Ιωαννίδη ήταν παντεμένη με τον επιχειρηματία Χρήστο Ιωαννίδη και ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού, του Γιώργου και ενός κοριτσιού της Ελένης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις