Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών στο Λιθογραφείον

Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων...

Παρουσιάζει το διαχρονικό, εξπρεσιονιστικό έργο του Frank Wedekind "Το Ξύπνημα της Άνοιξης" την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:30

Η πάντα δραστήρια, καλλιτεχνικά, Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) θα παρουσιάσει στο Θέατρο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος 172Β πλησίον της Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα το διαχρονικό, εξπρεσιονιστικό έργο του Frank Wedekind με τίτλο "Το Ξύπνημα της Άνοιξης".

Η παράσταση θα παιχθεί την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 21:30.

Τηλ. κρατήσεων: 2610328394.

Έργο, το οποίο λογοκρίθηκε στην εποχή του το 1891 και ανέβηκε για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά. Έφηβοι μαθητές συγκρούονται με το σχολείο, την οικογένεια, τον εαυτό τους καθώς ανακαλύπτουν τη θέση τους στον κόσμο ξεπερνώντας τα όρια τους. Αποκαλύπτεται η υποκρισία της πουριτανικής κοινωνίας και μια εξουσία που φιμώνει και καταπιέζει.

Θίγονται θέματα ταμπού, όπως η βία και η σεξουαλικότητα και κρίνεται αναγκαία μια προειδοποίηση για ευαίσθητο περιεχόμενο.

*Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) είναι μια ερασιτεχνική φοιτητική ομάδα η οποία είναι αυτοδιαχειριζόμενη. Λειτουργεί με οριζοντιότητα και οι αποφάσεις παίρνονται μέσω συνελεύσεων οι οποίες λειτουργούν με συνδιαμόρφωση. Προασπίζουμε το ελεύθερο και δωρεάν θέατρο και τη μη στρατευμένη τέχνη, η οποία αντιδρά σε κάθε μορφή αδικίας και βίας μέσω της ελεύθερης έκφρασης.

Δεν ανεχόμαστε καμία είδους παραβιαστική και ρατσιστική συμπεριφορά, αναφέρουν τα μέλη της ομάδας χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture