Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη "χύτρα" η Πάτρα με έως 33 βαθμούς κελσίου, αφρικανική σκόνη και αέρα - ΦΩΤΟ

Στη "χύτρα" η Πάτρα με έως 33 ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καλοκαιρινή ζέστη στο κέντρο της πόλης

Το αίσθημα της δυσφορίας από τη ζέστη στο κέντρο της Πάτρας, μετρίαζε το μεσημέρι της Τρίτης, μόνο ο άνεμος που φυσούσε σταθερά γύρω στα 4 μποφόρ, ωστόσο δεδομένης της αφρικανικής σκόνης τα πράγματα γίνονταν δύσκολα ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το  αναπνευστικό.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που και σήμερα κυκλοφορούσαν στο κέντρο με μάσκα, για να αποφύγουν την εισπνοή σκόνης. Σχεδόν ένας στους δύο πολίτες που κυκλοφορούσαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, κρατούσε στο χέρι ένα μπουκαλάκι νερό, έναν καφέ ή αναψυκτικό, ενώ οι περισσότεροι φορούσαν σαγιονάρες και πέδιλα τύπου δίχαλα.

 

Οι καφετέριες σχεδόν γεμάτες ακόμη κι αν πρόκειται για μια καθημερινή, ενώ το delivery για καφέ, παγωμένο τσάι, αναψυκτικά, και άλλα δροσιστικά ροφήματα, "πήγαινε και ερχόταν".

Στις προθήκες φαρμακείων της Πάτρας διέκρινε κανείς το μεσημέρι της Τρίτης, ενδείξεις ακόμη και έως 32 βαθμούς κελσίου υπό σκιά. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που επέλεξαν τις κοντινές παραλίες της Πάτρας - όπως η Πλαζ - για να δροσιστούν, δεδομένης της πιο ζεστής ημέρας του 2024 εως σήμερα, που φέρνει πρόωρα του καλοκαίρι και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις