Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία στις 31 Μαΐου στην 6η ΥΠΕ

Εθελοντική αιμοδοσία στις 31 Μαΐου στην 6η ΥΠΕ

Σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθούν ομάδες πολιτών προκειμένου να υπάρξει ομαδική προσφορά αίματος & έτσι να καλυφθούν μαζικές ανάγκες τόσο των μεταγγιζόμενων όσο και των επειγόντων περιστατικών

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 (08:30 13:30) πρόκειται να πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οδό Υπάτης 1.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μεταγγιζόμενων συμπολιτών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προχωρά σε δράσεις για την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και κατ΄ επέκταση τη συγκέντρωση φιαλών αίματος.

Σκοπός της 6ης ΥΠΕ, είναι να ευαισθητοποιηθούν ομάδες πολιτών προκειμένου να υπάρξει ομαδική προσφορά αίματος και έτσι να καλυφθούν μαζικές ανάγκες τόσο των μεταγγιζόμενων όσο και των επειγόντων περιστατικών που προκύπτουν στις νοσηλευτικές μονάδες.

Σε συνεργασία με τις εποπτευόμενες μονάδες υγείας ευθύνης η 6η ΥΠΕ συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για παροχή υψηλής ποιότητας αιμοδοσιακή υγειονομική περίθαλψη, με στόχο την αυτάρκεια αίματος και παραγώγων του στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις