Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Καμπανάκι Κολυδά για έντονες βροχές και καταιγίδες απόψε και αύριο το πρωί – Στο «μάτι» ξανά η Θεσσαλία

Καιρός: Καμπανάκι Κολυδά για έντονες βρο...

Η νέα κακοκαιρία στην «καρδιά» του Μαϊου προβλέπεται εντονότερη σήμερα, Πέμπτη αλλά και αύριο το πρωί, με βροχές και καταιγίδες να «χτυπούν» τη Θεσσαλία και άλλες έξι περιοχές, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά.

Στο στόχαστρο του νέου «κύματος» κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες αλλά και επανεμφάνιση της αφρικανικής σκόνης σε πολλές περιοχές της χώρας, αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Θεσσαλία.

Η νέα κακοκαιρία στην «καρδιά» του Μαϊου προβλέπεται εντονότερη σήμερα, Πέμπτη (09.05.24) αλλά και αύριο το πρωί, με βροχές και καταιγίδες να «χτυπούν» τη Θεσσαλία και άλλες έξι περιοχές, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά.

Η διάρκειά της, πάντως, θα είναι σύντομη, καθώς από το προσεχές Σάββατο (11.05.24) αναμένεται βελτίωση του σκηνικού.

Για μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κάνει λόγο ο Θοδωρής Κολυδάς σε νέα του ανάρτηση.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και το βόρειο τμήμα της ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδα).

Την Παρασκευή, όπως συμπληρώνει ο κ. Κολυδάς, βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια, το βόρειο τμήμα της ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδα) και την Κρήτη.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις