Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άρης Σπηλιωτόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι επιτυχημένος και δεν έχει να κρύψει κάτι»

Άρης Σπηλιωτόπουλος για Στέφανο Κασσελάκ...

Αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλοςο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι έχει «αποστασιοποιηθεί από την Ν.Δ. τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά», ενώ υπερασπίστηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά» κάνοντας λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία της. 

«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ενα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος στην αρχή της συνέντευξής του.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ρόλος Σπηλιωτόπουλου στην Κουμουνδούρου

Οσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε: «Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο». «Ο κ. Κασσελακης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο» υπογράμμισε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρέμβασης ο κ. Σπηλιωτόπουλος.  

 Σχετικά με την φράση του κ. Κασσελάκη περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά» ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τι λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» είπε στη συνέχεια εκφράζοντας την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν με τη φράση αυτή στις «πραγματικά εγκληματικές αμέλειες» που οδήγησαν στην τραγωδία.

Τέλος, ο κ. Σπηλωτόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της Ν.Δ. εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα αρχηγό που λειτουργεί αντισυμβατικά. ”Δεν κρύβω τίποτα”, λέει ”και έτσι ζω”. Οι πολιτικοί έβλεπαν το πόθεν έσχες με τρόμο. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και δεν έχει να κρύψει κάτι. Ο Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό. Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός. Δεν νομίζω ότι έχει τοξικότητα».
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις