Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο δρόμο των Ευρωεκλογών- Tα εκλογικά κέντρα των κομμάτων, οι επισκέψεις και οι συγκεντρώσεις

Πάτρα: Στο δρόμο των Ευρωεκλογών- Tα εκλ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι προγραμματίζεται

Τα εκλογικά τους κέντρα, τις εκδηλώσεις τους και τις επισκέψεις των υποψηφίων ετοιμάζουν οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων, ένα μήνα πριν τις  Ευρωεκλογές .

 Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει το εκλογικό της κέντρο στη διασταύρωση Αγίου Ανδρέου και Ερμού, εκεί όπου βρισκόταν και στις εθνικές εκλογές ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο να λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκεί το κόμμα θα υποδεχθεί όλους τους υποψηφίους ενώ αύριο αναμένεται η επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στα γραφεία της ΔΕΕΕΠ, στις 19:00. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί την περιοχή στα τέλη Μαΐου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  ετοιμάζει εκλογικό κέντρο στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της πολιτείας Γεωργίου(δίπλα από τα coffeebrands) ενώ όπως πληροφορούμαστε γίνεται προσπάθεια να ανοίξει στα τέλη αυτής της εβδομάδας ή μέχρι τις αρχές της επόμενης.

Αν και δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα επισκεφθεί την Αχαΐα ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, έχουν προγραμματιστεί μεγάλες κεντρικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα στον Έσπερο στις 17/5, στις 13/5 στο Ρίο, στις 25/5 στην Κάτω Αχαΐα.

Το ΠΑΣΟΚ  βρίσκεται σε αναζήτηση του εκλογικού κέντρο στην  Πάτρα ενώ έχουν αποφασιστεί τα εκλογικά κέντρα στο Αίγιο (στην οδό Οικονόμου Κλεομένους) και στην Κάτω Αχαΐα (στην κεντρική πλατεία). Υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις το επόμενο διάστημα σε όλο το νομό ενώ εκδηλώσεις θα γίνουν σε Ρίο και Παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να επισκεφθεί την Αχαΐα την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές ενώ πιθανότερη ημερομηνία είναι η 31η Μαΐου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις