Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Σάττι: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα για την Eurovision - Δείτε φωτογραφίες

Μαρίνα Σάττι: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα...

Χορεύει σε έντονους ρυθμούς

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται από χθες 28/4 η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

H ελληνική αποστολή αναχώρησε από χθες από τη χώρα μας για τη Σουηδία προκειμένου να αρχίσει τις πρόβες. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί με το «Ζάρι» στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού.

 Σήμερα, 29/4 η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision προκειμένου να κάνει την πρώτη της πρόβα. Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες από την πρόβα της ελληνικής αποστολής, στις οποίες βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει σε έντονους ρυθμούς ενώ αποκαλύπτεται και το ρούχα που θα φορέσει.

 Το τραγούδι «Ζάρι», σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Eurovision στο Reddit, είναι ένα κράμα ελληνικών, αραβικών και βαλκανικών επιρροών που καταφέρνει να ακούγεται τόσο παραδοσιακό όσο και υπερσύγχρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight