Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

H Παναχαϊκή 1-0 τον Ολυμπιακό Β' και μια ανάσα από την παραμονή- ΦΩΤΟ

Eurokinissi

Eurokinissi

Καταδικαστικό αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους που οδηγούνται στην Γ' Εθνική

Εντυπωσιακή και πάλι η Παναχαϊκή για τα play out της Super League 2 League 2  νίκησε στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ολυμπιακό Β με 1-0 και τον βύθισε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία του β’ ομίλου.

Με τους Πειραιώτες αγωνίστηκαν και τέσσερις παίκτες από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα των Νέων του συλλόγου.
Με το ενάμιση πόδι στην Γ’ Εθνική είναι ο Ολυμπιακός Β!

 Για την 7η αγωνιστική των play out της Super League 2 και συγκεκριμένα για τον β’ όμιλο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τα αρνητικά αποτελέσματα και έχασαν στο γήπεδο της Αγυιάς από την Παναχαϊκή με 1-0, που πήρε ρεβάνς για την βαριά ήττα στο παιχνίδι του α’ γύρου (5-0) και τον έσπρωξε ακόμη περισσότερο στον υποβιβασμό.

Τρία παιχνίδια πριν από το φινάλε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμεινε κολλημένη στους 16 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από τους Πατρινούς που είναι στη ζώνη της σωτηρίας και εννέα από το Αιγάλεω που νίκησε τον Γιούχτα.

Η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη για τον Ολυμπιακό Β, που είχε και τη βοήθεια από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα των Νέων του συλλόγου (αγωνίστηκαν Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μουζακίτης). Οι Πειραιώτες αγνοούν τη νίκη από τις 30 Μαρτίου και το εντός έδρας 5-0 επί των Πατρινών στο ξεκίνημα των play out. Από τότε μετράνε πέντε ήττες από Αιγάλεω, Γιούχτα, Διαγόρα, Παναθηναϊκό Β και Παναχαϊκή και μόνο μία ισοπαλία, εντός έδρας με τον Διαγόρα, πριν από δύο αγωνιστικές.

Η Παναχαϊκή συμπλήρωσε αισίως τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ξέφυγε στο +4 από τον Παναθηναϊκό Β που την κυνηγάει, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του με τον Διαγόρα, το Σάββατο.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 7’ ο Μπαρέ ενώ λίγο νωρίτερα, στο 4’ ο Αλιμπέ είχε αστοχήσει σε πέναλτι./

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας), Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (72′ Πετράτος), Αλίμπε (72′ Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63′ Ιατρούδης).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63′ Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75′ Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

8η αγωνιστική (8/5)

Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β’

Αιγάλεω -Ολυμπιακός Β’

Παναχαϊκή-Διαγόρας


9η αγωνιστική (15/5)

Ολυμπιακός Β’-Γιούχτας

Διαγόρας-Αιγάλεω

Παναθηναϊκός Β’-Παναχαϊκή


10η αγωνιστική (22/5)

Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β’

Γιούχτας-Διαγόρας Ρόδου

Αιγάλεω-Παναχαϊκή

Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζοντααι * Ο Ο...

Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζοντααι * Ο Ολυμπιακός έχει ποινή -10β.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην Παναχαϊκή

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, παρακολούθησαν, χθες, Κυριακή 28 Απρίλη, τον κρίσιμο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το νικηφόρο αποτέλεσμα: «Ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας ήταν σημαντικός για την ίδια την Παναχαϊκή, το Πατραϊκό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί με αυτή τη νίκη κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι παίκτες και ο προπονητής, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη σπουδαία προσπάθεια τους, με τη στήριξη της διοίκησης και των φιλάθλων θα τα καταφέρουν». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports