Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και έως και 35 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και έως και 35 ...

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός την Τρίτη (23.4.2024) θα είναι ιδιαίτερα συννεφιασμένος, αφού αναμένεται η υψηλότερη συγκέντρωση σκόνης.

Ένα νέο κύμα αφρικανικής σκόνης πλήττει εδώ και λίγες ώρες τη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους οκαιρός την Τρίτη (23.4.2024) θα είναι ιδιαίτερα συννεφιασμένος, αφού αναμένεται η υψηλότερη συγκέντρωση σκόνης.

Μάλιστα, την Τρίτη το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 35 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη θυμίζοντας καιρό Αυγούστου. Από το μεσημέρι της Τετάρτης το φαινόμενο θα αρχίσει να υποχωρεί.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, «υπομονή μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όπου θα απομακρυνθεί γρήγορα από δυτικά προς ανατολικά.

Ο καιρός από Τετάρτη και μετά “γυρίζει” σε Δ-ΒΔ και περίπου μέχρι το τέλος της εβδομάδος η σκόνη δεν θα μας απασχολήσει ξανά».

Την ίδια ώρα για θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς Κελσίου κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου μιλώντας παράλληλα για λασποβροχές:

Οι λασποβροχές βροχές της Τρίτης 23/4 έως και αργά τη νύχτα ανα 6ωρο με μια ματιά! (Παρακαλώ κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμους στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική , ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου!

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις