Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάρτι και βίντεο κλιπ στο Διακοπτό

Πάρτι και βίντεο κλιπ στο Διακοπτό

Τα γυρίσματα θα γίνουν το Σάββατο στο γνωστό κλαμπ «Κουρσάρος»

Μία ευχάριστη αναστάτωση θα επικρατήσει αυτό το Σάββατο 18 Ιουνίου στο γνωστό κλαμπ «Κουρσάρος» στην παραλία Εγκάλη Διακοπτού καθώς στο χώρο του μπαρ και στην παραλία θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ του νέου καλοκαιρινού χιτ με τίτλο «Summer Kiss».  Το κομμάτι ερμηνεύει η νέα τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο η οποία έχει συνεργαστεί με τον ράπερ Μηδενιστή σε κομμάτια όπως το «Στο είχα πει» και «Αφιερωμένο».

Μαζί της θα είναι και ο r’n’b καλλιτέχνης Χρήστος Ζαν Μπατίστ που συμμετέχει στο τραγούδι «Summer Kiss-Καλοκαιρινό φιλί».

Μετά το τέλος του γυρίσματος του βίντεο κλιπ αναμένεται να ακολουθήσει πάρτυ ενώ οι δύο καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν και ζωντανά για τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος Χρήστος Ζαν Μπατίστ έχει Ελληνίδα μητέρα και Γαλλοαφρικανό πατέρα και έγινε γνωστός στη νεολαία μέσα από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι Super Idol αλλά και ως μέλος του ελληνικού boyband συγκροτήματος 4Play που είχε κάνει επιτυχία τις χρονιές 2005 και 2006.

Ο Ζαν Μπατίστ επέστρεψε σε σόλο καλλιτεχνικά βήματα με την κυκλοφορία ενός καυτού R'n'B κομματιού με τίτλο «Leaked» στα τέλη του 2010 ενώ ήδη ετοιμάζει την  κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ, μέσα από την δισκογραφική Island Def Island.

Η Έλενα Αρμάο

Η Έλενα Αρμάο

Η Έλενα Αρμάο

Ο Ζαν Μπατίστ

Ο Ζαν Μπατίστ

Ο Ζαν Μπατίστ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight