Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τα ...πουλιά της Πάτρας θα πετάξουν από τον Ομπλό!

Τα ...πουλιά της Πάτρας θα πετάξουν από τον Ομπλό!

Περιφερειακός αγώνας Patras Paragliding-Omblos 2024

Περιφερειακός αγώνας-Patras Paragliding-Omblos 2024!
 
SAVE THE DATE!!!! Στις 11-12 Μαΐου 2024 η Λέσχη Αλεξίπτωτου Πλαγιάς Πάτρας διοργανώνει Περιφερειακό Αγώνα Αποστάσεων Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς Β΄ Κατηγορίας 2ήμερης διάρκειας που θα γίνει στην Πάτρα ,  αφετηρία ο πολυπεταγμένος Ομπλός, με εναλλακτική ημερομηνία 18-19 Μαΐου 2024!

Εστιάζοντας στην συμμετοχή παλιών και νεότερων πιλότων, με σκοπό να ενισχύσει τις συμμετοχές όλων των αθλητών των  σωματείων σε μια φιλική και με πολλές ανεμοπορικές δυνατότητες περιοχή πτήσεων της Αχαΐας, στα βουνά πάνω και κοντά στην μεγάλη Δυτική Πρωτεύουσα , την Πάτρα, η ΛΕΑΛΠΠΑ διοργανώνει αυτό τον επίσημο αγώνα που είναι  φιλικός προς κάθε επίπεδο αθλητή Α/Π , αφού ο καθένας θα μπορεί να πετάξει το …”καλύτερό του” σύμφωνα με τον καιρό της ημέρας ,χωρίς υποχρεωτικό τασκ και να ευχαριστηθεί πετώντας μαζί με άλλους, παλιούς και νέους συναθλητές και φίλους και φυσικά αποκομίζοντας εμπειρία και νέες γνώσεις από την πτήση σε μια νέα πτητική περιοχή!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο , τον τρέχοντα Κανονισμό Εσωτερικών διοργανώσεων της ΕΛΑΟ, τον Κανονισμό Αγώνων Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς 2023 και θα βαθμολογηθεί με βάση το διαδικτυακό σύστημα XC CONTEST όπου όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι από πριν εγγεγραμμένοι.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν:

αθλητές επιπέδου ΝΠ – ΙΡΡΙ3 οι οποίοι θα κάνουν τοπική πτήση ορισμένης χρονικής διάρκειας στην περιοχή, και 
αθλητές επιπέδου Π – ΙΡΡΙ 4, ή ΠΠ – ΙΡΡΙ5 οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε ελεύθερη απόσταση x/c ορισμένης χρονικής διάρκειας και εντός της εγκεκριμένης με ΝΟΤΑΜ περιοχής του αγώνα. (πτήσεις προς Παναχαϊκό, Ερύμανθο, Σκιαδοβούνι,  Σαντομέρι)
Στο τέλος του αγώνα θα απονεμηθούν κύπελλα:

– Στους τρεις πρώτους νικητές επιπέδου IPPI 3 (ΝΠ).
– Στους τρεις πρώτους νικητές επιπέδου IPPI 4 και άνω.

–Γυναικών (σε περίπτωση που συμμετέχουν πάνω από 5)

-Στην νικητήρια σωματειακή ομάδα δηλ στο σωματείο που θα συγκεντρώσει με τους τρεις καλύτερους αθλητές του το μεγαλύτερο σκορ.

Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ όπου θα καλύπτονται:  Υγειονομική κάλυψη, καθημερινό κολατσιό, μεταφορές στην απογείωση, και περισυλλογές, μπλουζάκι , έπαθλα ,δείπνο αθλητών (Σάββατο βράδυ). 

Κάντε τη εγγραφή σας στο site του αγώνα!! LiveTrack24 | Περιφερειακός Αγώνας Αποστάσεων Β΄Κατηγορία – Patras Paragliding -Omplos 2024

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports