Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίσυρος: Πάνω από 6 παιδιά κατηγορούν για κακοποίηση τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ

Νίσυρος: Πάνω από 6 παιδιά κατηγορούν γι...

Μετά την καταγγελία κατά του υπαλλήλου του Μουσείου της Νισύρου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, περισσότερα από 6 παιδιά μίλησαν

Ο υπάλληλος του Μουσείου της Νισύρου, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, έρχεται τώρα αντιμέτωπος με περαιτέρω καταγγελίες για κακοποίηση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περισσότερα από έξι φαίνεται να είναι τα ανήλικα παιδιά που φέρονται να έπεσαν θύματα του 50χρονου αρχαιοφύλακα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε βάρος 10χρονου παιδιού, οι πληροφορίες θέλουν και άλλα παιδιά να κατήγγειλαν κακοποίηση.

Μάλιστα, από την Πέμπτη, έχει φθάσει στη Νίσυρο κλιμάκιο με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, που συζητά με γονείς και τα παιδιά.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανέφερε ότι ανάμεσα στα φερόμενα ως θύματα περιλαμβάνονται και  μαθητές γυμνασίου.

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε, σημειώνοντας ότι κοιτάνε την αλήθεια κατάματα και την αντιμετωπίζουν.

Εν τω μεταξύ, σε αναστολή καθηκόντων τέθηκε με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού ο 50χρονος αρχαιοφύλακας. Παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα σε βάρος του. Η υπόθεση ερευνάται από τις Αστυνομικές και τις Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις