Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Στίβος: Διπλή δράση στο Αίγιο

Στίβος: Διπλή δράση στο Αίγιο

Από τον Δήμο Αιγιαλείας και τον Α.Σ. «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Ο  Αθλητικός Σύλλογος «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  διοργανώνει  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ, Ανδρών – Γυναικών και Κ23 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί  το Σάββατο 20 Απριλίου 2024,   στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου.

Ο Δήμος Αιγιαλείας Αιγιαλείας προωθώντας πάντα τα ιδεώδη του Αθλητισμού, με μεγάλη χαρά συμμετέχει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ανδρών –Γυναικών και Κ23 10.000μ. από τον Α.Σ. «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» και παράλληλα την διοργάνωση Αγώνων Στίβου Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Αιγιαλείας.

Τιμώντας το έργο του ΑΣ «Αθηνόδωρος Αιγίου» ο ΣΕΓΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέθεσε στην πόλη μας τη διεξαγωγή του πανελλήνιου     πρωταθλήματος 10.000 μ. ενώ ενέκρινε την παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας. 

«Ο αθλητισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της! Η δημοτική αρχή στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες των συλλόγων μας δηλώνει παρούσα στηρίζοντας τις δράσεις που προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Αθλητισμού κ΄. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητικών εκδηλώσεων του δήμου Αιγιαλείας Χρήστος Τσερεντζούλιας υπερτονίζοντας το γεγονός ότι ο αθλητισμός, σαν ατομική αλλά και συλλογική δραστηριότητα, πάντοτε ασκούσε και συνεχίζει να ασκεί πολύ σημαντική επιρροή σε κάθε υγιή και ευνομούμενη κοινωνία, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με όλα τα σωματεία και συλλόγους του Δήμου μας για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων.

 
*Παράλληλα με το Πρωτάθλημα 10.000μ. ο Α.Σ. «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του πρώτου προέδρου του, Χρήστου Λαϊνά, αλλά και να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας, προχωρά στη διοργάνωση αγώνων για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων Αιγιαλείας με την επωνυμία:  «Χρήστος Λαϊνάς». Μια ιδέα που αγκαλιάστηκε επίσης από τη δημοτική αρχή με τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ΄.Δημήτρη Ελευθεριώτη να τονίζει με αφορμή την συνδιοργάνωση: «Η επαφή των παιδιών με κάθε είδους αθλητικό γεγονός, παιχνίδι, ομαδικότητα είναι η απάντηση και ίσως η λύση για πολλά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Ως δήμος σαφώς και παραμένουμε πάντοτε παρόντες και υποστηρικτές τέτοιου είδους δράσεων».

Με την αρμόζουσα επισημότητα για ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα έχουμε λοιπόν: συνάντηση στίβου και άμιλλας πρωταθλητών αλλά παράλληλα και μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας.

Η αλληλεπίδραση των μαθητών και των μαθητριών  με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες του στίβου θα λειτουργήσει ευεργετικά στη στόχευση της βιωματικής άθλησης, της χαράς της συμμετοχής και του «ευ αγωνίζεσθαι» τονίζεται από τον πρόεδρο του ΑΣ «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» κ΄.Νεκτάριο Αργυριάδη.


*Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου!

_5:00 μ.μ.  θα ξεκινήσει η μεγάλη αθλητική συνάντηση με την έναρξη των αγώνων Στίβου Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Αιγιαλείας και 

_6.30` μ.μ. λαμβάνει χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ & Κ23 10.000μ. με πολύ σπουδαίες συμμετοχές!

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΑΠΙΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ 1981 ΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΕΥΣ

ΣΟΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑ 1992 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΚΕΠΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ 2003 ΑΟ ΠΕΛΟΨ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΩΝ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1998 ΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΕΥΣ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΝΑΓΙ 2004 ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΩΝ

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 1996 ΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΕΥΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports