Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Η διοίκηση του ΠΕΑΚ βάλλει κατά του Δήμου Πατρέων

Η διοίκηση του ΠΕΑΚ βάλλει κατά του Δήμου Πατρέων

Παγκόσμιο πρωτάθλημα μουάι τάι

Από ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας:

"Οι προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων στο «Δ. Τόφαλος» δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι στην συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση του ΠΕΑΚ Πάτρας. 

Δυστυχώς αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αν η Δημοτική Αρχή και η Ομοσπονδία του Αθλήματος είχαν φροντίσει να ενημερώσουν έγκαιρα και όπως προβλέπεται την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας. Αν αυτού και χωρίς να υπάρξει η προβλεπόμενη ενημέρωση, η Δημοτική Αρχή δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ανακοίνωσαν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το διάστημα από 31 Μαΐου έως 10 Ιουνίου στην Πάτρα, παρακάμπτοντας κάθε διαδικασία συνεργασίας. 

Ίσως να πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως το «Δ. Τόφαλος» δεν ανήκει στην Δημοτική Αρχή, αλλά διοικείται από το ΠΕΑΚ Πάτρας. Θέλουμε αναμφισβήτητα η Πάτρα να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και αυτό το έχουμε αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα Όχι όμως πρόχειρα και αυθαίρετα, με νοοτροπίες που προσβάλλουν βάναυσα, αμφισβητώντας το έργο της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας. Επιτέλους σε αυτή την πόλη κάποτε να συνεννοηθούμε".

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/04/2024, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι Π.Ο.Μ., με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, καθώς και με τοπικούς παράγοντες, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αχαΐας.

“Το Παρών” έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παρασκευάς Μασούρας, ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Απόστολος Μάρκος από το Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ.  Χρήστος Σωτηρόπουλος και η κ. Ορτιλία Καζάκη από τον Α.Σ. Πήγασο, ο κ. Τάκης Βρυώνης, καθώς και μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Μ..

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Πατρών «Δημήτριος Τόφαλος», κατά το διάστημα 31 Μαΐου – 10 Ιουνίου 2024.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί Προπονητικό Καμπ, στις 20 – 30 Μαΐου 2024, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πρωτάθλημα. Το Καμπ θα λάβει χώρα -επίσης- στην Πάτρα, η οποία, όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θεωρήθηκε κατάλληλη, λόγω των πολλών αθλητικών της εγκαταστάσεων και της ύπαρξης του δημοτικού ξενώνα, που θα φιλοξενήσει τους αθλητές.

Στη συγκεκριμένη δράση έχουν προσκληθεί αθλητές και προπονητές των Χωρών – Μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports