Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αρχαία Ολυμπία-Τελετή Αφής: Οι πέντε πατρινοί που επιμελούνται τα χτενίσματα των Ιερειών και των Κούρων

Αρχαία Ολυμπία-Τελετή Αφής: Οι πέντε πατ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

"Είναι μεγάλη μας τιμή" λέει στο thebest.gr o Ίωνας Καλημέρης

Μια πεντάδα κομμωτών από την Αχαΐα, βρίσκονται από την Κυριακή στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να χτενίσουν τις Ιέρειες και τους Κούρους για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η Μένη Παπλά, ο Ίωνας Καλημέρης, η Εμμανουέλα Γεωργοπούλου, η Πόλυ Βερονικιάτη, μαζί με την μαζί με την «αρχηγό» του και γραμματέα της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος Γιώτα Ζαφειροπούλου, επιμελούνται να χτενίσματά τους, τα οποία θα «ντύσουν» τα κουστούμια που φέτος σχεδίασε η Μαίρη Κατράτζου.

Μιλώντας, στο thebest.gr ο κομμωτής Ίωνας Καλημέρης, περιέγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από την πρόβα τζενεράλε της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας:  «Είναι μεγάλη μας τιμή, που επιμελούμαστε τα χτενίσματα των Ιερειών και τον Κούρων. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και αν μη τι άλλο έχουμε πολλά να πάρουμε από αυτήν. Αναλλοίωτο και χαραγμένο θα μείνει στη μνήμη μου, το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας από τον ήλιο. Πραγματικά, ήταν μια ανατριχιαστική στιγμή, όπως την είδαμε στην πρόβα της Δευτέρας.

Επίσης, η συνεργασία μας με την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Άρτεμη Ιγνατίου, την χορογράφο των τελετών αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, είναι εξαιρετική».

Με την Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά

Με την Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight