Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: «Είναι σοκαρισμένη» λέει ο θείος της 21χρονης μετά τον ξυλοδαρμό της και την αυτοκτονία του συντρόφου της

Γλυφάδα: «Είναι σοκαρισμένη» λέει ο θείο...

Τι λέει ο θείος της νεαρής κοπέλας

«Ευτυχώς δεν ήρθαν τα χειρότερα με αυτά που ακούμε καθημερινά» λέειο θείος της 21χρονης που έπεσε θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, με το συμβάν να λήγει τραγικά με την αυτοκτονία του δράστη ενώ έξω από την πόρτα του διαμερίσματός του στη Γλυφάδα ήταν οι αστυνομικοί.

«Είναι σοκαρισμένη αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά. Τώρα είναι στο σπίτι με την μητέρα της και την αδερφή της. Έχει γυρίσει» λέει ο θείος της νεαρής κοπέλας, μετά τον ξυλοδαρμό του θύματος και την αυτοκτονία του δράστη στη Γλυφάδα.

Όπως εξηγεί «δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, την έχω αφήσει να ηρεμήσει και αργότερα θα μιλήσουμε. Το μόνο που ήξερα είναι ότι είναι σε σχέση με ένα παλικάρι αλλά δεν ήξερα ούτε ποιος είναι, ούτε τίποτα. Δεν τον είχα γνωρίσει καν. Η νύφη μου πρέπει κι εκείνη να ηρεμήσει και δεν την έχω ενοχλήσει τώρα. Είμαστε όλοι περίεργα. Καταλαβαίνω τι πέρασε ανιψιά μου».

 Μάλιστα και εκείνος νιώθοντας ότι το κορίτσι του γλίτωσε από τα χειρότερα το μεσημέρι της Παρασκευής (12.04.2024) αναφέρει ότι «το θέμα είναι ότι δεν ήρθαν τα χειρότερα με αυτά που ακούμε καθημερινά. Θα μπορούσαν να είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά. Θα το ξεπεράσει με την βοήθεια όλων».

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις