Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Το ποινικό παρελθόν του 29χρονου αυτόχειρα που χτυπούσε τη σύντροφό του

Γλυφάδα: Το ποινικό παρελθόν του 29χρονο...

Το προφίλ του 29χρονου αυτόχειρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του

Γνωστός στις αστυνομικές Αρχές ήταν ο 29χρονος που αυτοκτόνησε μέσα σε διαμέρισμα, στη Γλυφάδα, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.  ενδοοικογενειακής βίας.

Ο νεαρός, που είχε έντονο διαπληκτισμό με τη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι τη χτυπούσε και έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έφτασε η αστυνομία, ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες.

Το ποινικό παρελθόν του

Ο αυτόχειρας είχε ποινικό παρελθόν. Συμμετείχε σε ληστεία και σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ το όχημά του φέρεται να είχε εμπλακεί πρόσφατα σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Ο αυτόχειρας έδινε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας κάθε 1η και 16η του μήνα.

Όσον αφορά την κοπέλα θύμα του ενδοοικογενειακου επεισοδίου, δεν είχε καταγγείλει ξανά στο παρελθόν ενδοοικογενειακή βία, ενώ λέει ότι ακόμη μια φορά την έχει κακοποιήσει σωματικά τον προηγούμενο μήνα.

Το χρονικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες (12/4) στις 16:20 αστυνομικοί που περνούσαν τυχαία από την οδό Ικαρίας άκουσαν φωνές και συγκεκριμένα τη φράση «κάποιος την σκοτώνει».

Στη συνέχεια, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, είδαν έναν άνδρα να δέρνει στην είσοδο του σπιτιού μια 23χρονη γυναίκα και τότε οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το όχημά τους. Στη θέα τους ο άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι με τους αστυνομικούς να καλούν για ειδικό διαπραγματευτή. Ενημέρωσαν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές και τον εισαγγελέα και έσπασαν την πόρτα. Όταν, όμως, μπήκαν μέσα τον βρήκαν νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

 

Πηγή:ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις