Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε ο πρόεδρος της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλετιστών

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και ...

Έγινε ενημέρωση & για την εκδήλωση ‘’Φοράω Κράνος Αγαπάω τη Ζωή’’ που ετοιμάζει στις 25 Μαΐου 2024 στην Πάτρα η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλετιστών στην πλατεία Γεωργίου Α’

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλετιστών ( ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.) με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ. κ. Παναγιώτης Μπελεζάκης και τα μέλη της Επιτροπής Διεκπεραίωσης Κοινωνικών Δράσεων, κ. Βασίλειος Γρέβιας και ο κ. Βασίλειος Παπαδημητρίου παρευρέθηκαν σε συνάντηση με την Αχαιή Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, των κοινωνικών δράσεων για την Οδηγική Ασφάλεια, την ορθή και επιβεβλημένη χρήση του προστατευτικού κράνους και μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού, ανεξαρτήτως κυβισμού για όλους τους αναβάτες δικύκλων. Είναι άδικο να χάνονται καθημερινά ζωές ανθρώπων που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην χώρα μας.

Στα περισσότερα τροχαία με τραγική κατάληξη ή με βαριές σωματικές βλάβες εμπλέκονται ηλικίες κυρίως 19 ως 30 ετών όπου και η συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία είναι η πιο παραγωγική δύναμη της χώρας μας.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την Εκδήλωση ‘’ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ’’ που ετοιμάζει στις 25 Μαΐου 2024 στην Πάτρα η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλετιστών στην πλατεία Γεωργίου Α' .

Ζητήματα αρωγής για την υλοποίηση αυτής της καμπάνιας τέθηκαν υπόψη της Υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου και ήταν τα εξής :

• Η βοήθεια του Υπουργείου στην προβολή και διάθεση τηλεοπτικού σποτ για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

• Η παρουσία της Υφυπουργού ως κεντρική ομιλήτρια της Εκδήλωσης.

• H Εκδήλωση να τελεί υπό τη Αιγίδα του Υπουργείου.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό και φιλικό κλίμα, ενώ η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου δεσμεύτηκε προσωπικά τόσο στην φυσική της παρουσία ως Κεντρική Ομιλήτρια και έκανε δεκτά όλα τα παραπάνω αιτήματα.

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συναποφασίστηκε ότι θα είμαστε σε επαφή και συνεργασία με στόχο την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση μηνυμάτων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών όσων αφορά την Οδηγική Ασφάλεια, την Ορθή χρήση Προστατευτικού Κράνους και Μοτοσυκλετιστικού Εξοπλισμού, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις