Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση στην Πάτρα για το θάνατο της δικηγόρου Άννας Μαρινάκη στα 66 της χρόνια

Συγκίνηση στην Πάτρα για το θάνατο της δ...
Μαρτάτος Tάκης

Κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Ο πατέρας της, ο εξέχων νομικός Παύλος Μαρινάκης είχε φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της συμπολίτισσας δικηγόρου Άννας Μαρινάκη στα 66 της χρόνια.

Η εκλιπούσα ήταν κόρη του αείμνηστου Πατρινού νομικού Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017, και θεία του δικηγόρου και πολιτικού Παύλου Δ. Μαρινάκη, ο οποίος διατελεί Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Ιούνιο του 2023.

Η είδηση του θανάτου της Άννας Μαρινάκη έγινε γνωστή τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών μόλις πληροφορήθηκε το άγγελμα του θανάτου της συνταξιούχου νομικού Άννας Π. Μαρινάκη εξέδωσε συλλυπητήριο Ψήφισμα που αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, μόλις πληροφορήθηκε το άγγελμα του θανάτου της ΑΝΝΑΣ Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, η οποία με την προσωπικότητα και το ήθος της τίμησε το Σύλλογο, συνήλθε την Δευτέρα 8/4/2024 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:

-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΠΑΣ                                               

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η κηδεία της Άννας Μαρινάκη έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης το πρωί της Δευτέρας 8/4 και στη συνέχεια ετάφη στο εκεί κοιμητήριο. Η Άννα Μαρινάκη είχε και έναν αδελφό τον Δημήτρη Μαρινάκη, συνταξιούχο πυρηνικό ιατρό, παντρεμένο με την Ελένη Νικολοπούλου Μαρινάκη, και δύο αγαπημένα ανίψια τον Παύλο Μαρινάκη που είχε έρθει από την Αθήνα να παραστεί στην κηδεία της αγαπημένης του θείας, και τον Μεγακλή Μαρινάκη που μάλιστα είναι διεθνής διαιτητής μπάσκετ.

Η Άννα Μαρινάκη υπήρξε μία ιδιαίτερα ευγενής και κατηρτισμένη νομικός, πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Το γραφείο της στην οδό Κανακάρη και Φιλοποίμενος ήταν πάντα μαζί με του πατέρα της, του Παύλου Μαρινάκη, στον οποίο και είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αγάπη και εκτίμηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις