Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση της μαθητικής επιχειρηματικής ομάδας Micro-Stories με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Συνάντηση της μαθητικής επιχειρηματικής ...

Μαθητές του Πρότυπου Λυκείου και Γυμνασίου Πατρών παρουσίασαν την εικονική μαθητική επιχείρηση που δημιούργησαν και λειτουργούν.

Η ομάδα των Micro-Stories, που αποκτά συνεχώς νέα μέλη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στις 27/3/2024 με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Μαθητές του Πρότυπου Λυκείου  και Γυμνασίου Πατρών παρουσίασαν την εικονική μαθητική επιχείρηση που δημιούργησαν και λειτουργούν.

Μέσα από το επιχειρηματικό πλάνο (business plan) και το διαφημιστικό τους βίντεο ανέδειξαν την προσπάθειά τους να λειτουργήσουν έναν ιστότοπο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που προάγει την φαντασία, το ταλέντο, τις επιτυχίες.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τους συμβούλεψε και τους ενθάρρυνε για την πρωτοβουλία τους. Τόνισε επίσης την ανάγκη για υγιή επιχειρηματικότητα, με θετικό κοινωνικό πρόσημο, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το παρών έδωσε και ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου, κ. Αθανάσιος Κούστας, που υποδέχτηκε με θέρμη τους μαθητές και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις