Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Προμηθέας έχασε 67-54 στην Μάλαγα, προσπάθησε για την αδιανόητη ανατροπή

Ο Προμηθέας έχασε 67-54 στην Μάλαγα, προ...

Τσάμπιονς Λιγκ, η ρεβάνς στην Πάτρα

Το συναπάντημα με την Ουνικάχα ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο για τον Προμηθέα, που... ψάρωσε το βράδυ της Τετάρτης (3/4), έκανε ένα πολύ κακό πρώτο εικοσάλεπτο και παρά την εντυπωσιακή προσπάθεια του δεύτερου μέρους, δεν πήρε ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα στην ιστορία του.

Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 67-54 στη Μάρτιν Καρπένα Αρένα και πλέον πρέπει να ισοφαρίσει τη σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League το βράδυ της 9ης Απριλίου στο Τόφαλος ώστε να γυρίσει στις 17 του μήνα στην Ανδαλουσία και να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου (26-28/4).

Η Μάλαγα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 22-10, με τον Προμηθέα να έχει 1/8 τρίποντα και τρεις ασίστ για επτά λάθη. Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου (11-0) έδωσαν το μομέντουμ στους γηπεδούχους, που συνέχισαν να σφυροκοπούν τους Πατρινούς μέχρι το 42-22 του ημίχρονου πριν νιώσουν αντίσταση στην τρίτη περίοδο.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο, η Ουνικάχα σκόραρε μόλις οκτώ πόντους σε αυτά τα δέκα λεπτά, ωστόσο ο Προμηθέας δεν κατάφερε πολλά. Μείωσε στους επτά (58-51) με τον Ρέινολντς και εκεί λύγισε απέναντι σε μία ανώτερη αντίπαλο.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει στις 9 Απριλίου (19:30) στο Τόφαλος. Αν χρειαστεί και τρίτο ματς, αυτό θα γίνει στις 17 Απριλίου (21:30) στη Μάλαγα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζουράποβιτς, Μαρκές, Μπαλντίνι

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-10, 42-22, 50-38, 67-54

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports